KATEGORIJE

Internet trgovina cvijeća i dostava cvijeća s potpisom Lela Design. Dostava cvijeća dostupna je za područje grada Zagreba i šire okolice. Primamo narudžbe danas za sutra, ali primamo i narudžbe danas za danas. Ako se radi o narudžbi danas za danas – naručite najkasnije do 12.00 i budite fleksibilni kod odabira.

internet trgovina cvijeća

internet trgovina cvijeća, Lela Design studio nalazi se na adresi Črnomerec 41, Zagreb, a osim ureda i radione, gdje izrađujemo dekoracije, imamo i showroom u kojem se može razgledati dnevna ponuda svježeg cvijeća. katalozi pozivnica, ukrasne vaze, dekorativne kutije te inventar i scenski elementi dostupni za najam.

internet trgovina cvijeća, Lela Design studio nalazi se na adresi Črnomerec 41, Zagreb, a osim ureda i radione, gdje izrađujemo dekoracije, imamo i showroom u kojem se može razgledati dnevna ponuda svježeg cvijeća. katalozi pozivnica, ukrasne vaze, dekorativne kutije te inventar i scenski elementi dostupni za najam.

 

cvjetne-dekoracije-od-hortenzija-i-bozura

cvjetne-dekoracije-od-hortenzija-i-bozura

dostava cvijeća

Tražimo i pronalazimo najbolje mogućnosti kreativnog izražavanja u zadanim okolnostima.

Naš posao ostvaruje svoj puni smisao samo sa zadovoljnim klijentom i zbog toga potrebe i želje klijenta stavljamo na prvo mjesto. Vjerujemo da su dobra komunikacija i uzajamno povjerenje preduvjet za pružanje vrhunske usluge.

cvjetne-dekoracije-od-hortenzija-i-bozura

dostava cvijeća

Tražimo i pronalazimo najbolje mogućnosti kreativnog izražavanja u zadanim okolnostima.

Naš posao ostvaruje svoj puni smisao samo sa zadovoljnim klijentom. Zbog toga potrebe i želje klijenta stavljamo na prvo mjesto. Vjerujemo da su dobra komunikacija i uzajamno povjerenje preduvjet za pružanje vrhunske usluge.

Studio iza sebe ima više od 20 godina iskustva rada na brojnim uspješnim projektima bezbroj većih i manjih koorporativnih evenata i vjenčanja. Stylinga za razna snimanja, editorijala za časopise i magazine, scenografije za TV kuće. Scenografije i dizajn vjenčanja i evenata, dekoracije i uređenja poslovnih i privatnih prostora. A sve na različitim lokacijama i prostorima, u Hrvatskoj i regiji.

Specijalizirani smo za kreativna i unikatna vjenčanja po mjeri te planiramo i organiziramo velika glamurozna. Mala intimna ili moderna tematska vjenčanja. Profesionalno i detaljno vodimo sve faze pripreme i organizacije.

Showing 1–24 of 73 results