KATEGORIJE

lela_design_pastel_phalenopsis_kutija
lela_design_pastel_phalenopsis_kutijalela_design_pastel_phalenopsis_kutijaBIJELA KUTIJA ZA DOSTAVU CVIJEĆAlela_design_pastel_phalenopsis_kutijalela_design_pastel_phalenopsis_kutijalela_design_pastel_phalenopsis_kutijalela_design_pastel_phalenopsis_kutijalela_design_pastel_phalenopsis_kutijaBIJELA KUTIJA ZA DOSTAVU CVIJEĆA

PASTEL PHALENOPSIS U KUTIJI

780.00 Kn

Šifra proizvoda: 0416

 

 

Prekrasni i nježni cvjetovi orhideje phalenopsis bogat su i eksluzivan poklon. Idealan odabir za otmjene osobe sa stilom. Ne ostavljaju ravnodušnim ni najzahtjevnije… Orhideja simbolizira: ljubav, luksuz, ljepotu i snagu.

 

U kutiji dolazi 25 cvjetova koji su raspoređeni na 2 do 3 grane. Grane orhideja ušuškane su u fine svilene papire, u kutiji dimenzija 63x16x10 cm dekoriranoj vrpcom od ripsa. Uz cvijeće dolazi i kartica ispisana vašom porukom. Cvijeće izvadite iz kutije i stavite u vazu s hladnom vodom.

 

Ako imate izričite želje i želite biti sigurni da će određeno cvijeće biti dostupno baš na određeni dan, naručite i do 10 dana unaprijed. Cvijeće naručujemo sa svjetskih burzi od Nizozemske do Ekvadora te molimo za razumijevanja prilikom naručivanja.

 

 

Proizvod Opis

Dodatne informacije

Veličina

25 cvjetova phalenopsisa (780 kn)

Šifra proizvoda

0416

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “PASTEL PHALENOPSIS U KUTIJI”