GDJE
DOBRE
EMOCIJE
RASTU

News

Advice

Trends

vjencanje_na_stanciji_u_istri

Vjenčanje u Istri na Stanciji Meneghetti

OBJAVLJENO 26. 02. 2017. | MIRELA LELA MIKŠIĆ

Stancija Meneghetti u Istri poslužila nam je kao prekrasna kulisa za vrtno vjenčanje. Kristina i Dominique željeli su vjenčanje u Istri na jednoj od najljepših stancija u blizini Rovinja. Zamislili su ceremoniju vjenčanja na otvorenom, ispod krošnja drveća i svečanu večeru uz miris grožđa iz vinograda uz vrhunske gurmanske specijalitete. Stancija Meneghetti savršena je za profinjena vrtna vjenčanja u vintage stilu.

 

Na vjenčanje Kristine i Dominique uzvanici su dolazili iz cijelog svijeta te je sve trebalo odisati elagancijom i finoćom, ali s osjećajem ležernosti i ugodne zabave.

Odlučili smo se za dugačke stolove koje smo postavili na livadu uz bazen i dekorirali ih bijelim hortenzijama i pastelnim ružama u srebrno-zlatnim i staklenim vazama s grančicama lavande, ružmarina i maslina. Svakog uzvanika dočekao je personalizirani detalj na salveti – menu  s malim vjenčićem od ružmarinove grančice s njegovim imenom. Iznad stolova postavili smo žaruljice koje su davale prekrasan topli ambijent, a uz bazen lijepo su djelovale naše sive drvene lanterne.

Ambijent je bio čaroban, a goste je ponijela topla ugodna atmosfera pa su plesali do ranih jutarnjih sati. Kristina i Dominique cijelu večer su opušteno uživali sa svojim prijateljima jer je na sve detalje i protokole pazila naša koordinatorica.

 

Dragi K&D nadam se da se vidimo kada vas put nanese u Hrvatsku!

Galeriju - Vjenčanje u Istri na Stanciji Meneghetti - možete pogledati na ovom linku ....

Pogledajte sve članke


Top
Top