vjencanje_pod-satorom_lela_design

RUSTIC VJENČANJA POD ŠATOROM

OBJAVLJENO 09. 03. 2017. | Lela

Rustic vjenčanja pod šatorom

Rustic vjenčanja pod šatorom definitivno su obilježila 2017. Na sajmu vjenčanja predstavili smo po prvi put šator s drvenim smeđim podom i prozirnim krovom. 

Ove sezone totalni je hit rustic stil koji se savršeno uklopio uz drveni pod i stolove. Raskošne girlande izrađene od maslina, lovora i bršljana krasile su drvene stolove, a visile su i sa stropa iznad stolova. U središte šatora postavili smo desertni stol sa pomno odabranim slasticama koje su pratile rustic stil – torte su bile ukrašene maslinama, kolači pušlekima lavande, jutu smo vezali oko peciva…..

Rustic vjenčanja pod šatorom

 

Bačve smo koristili umjesto koktel stolova što je pojačalo dojam ležerne i opuštene atmosfere. Duže vrijeme sam željela postaviti ovakav dizajn i odmaknuti se od standardnog viđenja vjenčanja pod šatorom koja su do sada bila uglavnom povezivana s bjelinom. Zahvalna sam svojim partnerima i izvođačima koji su znalački popratili sve moje ideje i pretvorili ih u stvarnost.

rustic vjenčanja pod šatorom

rustic vjenčanja pod šatorom

Na sajmu vjenčanja po prvi puta smo predstavili dizajn šatora s drvenim smeđim podom te prozirnim krovnim ceradama umjesto do sada viđenih bijelih baldahina.

Ove sezone totalni je hit rustic stil koji nas je i inspirirao na ovakav dizajn. Raskošne girlande izrađene od maslina, lovora i bršljana krasile su drvene stolove viseći ispod prozirnog krova. U središte šatora postavili smo desertni stol s pomno odabranim slasticama koje su pratile rustic stil – torte su bile ukrašene grančicama maslina, kolači pušlekima lavande i bobičastim voćem, dok smo jutu, koja se savršeno uklopila uz ostatak dekoracija, vezali oko peciva običnom špagom…

Umjesto koktel stolova koristili smo bačve što je dodatno pojačalo dojam ležerne i opuštene atmosfere.

Rasvjeta je bila prirodna, a sa stropa su visile žaruljice nanizane na običnom crnom kablu.

Već duže vrijeme sam razmišljala o ovakvoj postavi šatora te se ovim putem najiskrenije zahvaljujem svim svojim partnerima i izvođačima koji su sudjelovali u izvedbi i znalački popratili sve moje ideje i pretvorili ih u savršenu stvarnost.

Pogledajte sve članke


Top