photo-session-zagreb

ZIMSKO VJENČANJE – PRAVA ZIMSKA BAJKA

OBJAVLJENO 27. 11. 2017. | Lela

Radionica preston baileya

MI OBOŽAVAMO ZIMSKA VJENČANJA! SAZNAJTE ZAŠTO SU TAKO ČAROBNA

zimsko vjenčanje kao prava bajka

Većina mladenaca često izbjegava zimska vjenčanja, što zbog vremenskih (ne)prilika, što zbog otežanog boravka u vanjskim prostorima. No najviše zbog dojma da su zimska vjenčanja siromašna cvijećem. Zimsko vjenčanje, organizirano na čarobnoj lokaciji, može vaš naljepši dan pretvoriti u pravu zimsku bajku, čak štoviše sama zima stvara jednu posebnu i neponovljivu kulisu.

zimsko vjenčanje

Iako će mnoge mladenke odmahnuti glavom na zimsko vjenčanje… dopustite da vas bar probam razuvjeriti kako i zimsko vjenčanje može biti itekako posebno. Zima je vrijeme u koje će se savršeno uklopiti boho ili pak glamurozna vjenčanja, dekadentni ukrasi, posebni materijali i teksture… To je vrijeme i za rustikalna ili pak jednostavna romantična vjenčanja.

Hladni mjeseci u kojima se volimo ušukati i utopliti daju nam pregršt ideja i dekoracija koje se savršene baš u ovo doba.  Baršun, tartan, zagasite nijanse, rustikalnost, ali i paleta smeđih, brončanih ili pak meni uvijek omiljenih sivih nijansi. Jednako su divne i one klasično crveno-bijele teme koje će se isto savršeno uklopiti u zimsko vjenčanje.

zimsko vjenčanje

zimsko vjenčanje

Ako ste prava boho girl, vaše vjenčanje može biti u zemljanim i zelenim tonovima, a s metalnim i srebrnim tonovima dodat ćete dašak luksuza.  Planirate li pak rustikalno zimsko vjenčanje predlažem korištenje zemljanih tonova ili boja drveta sa zelenim i crvenim detaljima, a jako će biti efektno istaknuti desertni stol ili par bar s toplim zimskim napitcima poput vruće čokolade (koje možete dodatno “začiniti” s malo ruma). Uz brdo lampica i glamurozne cvjetne instalacije, vaše zimsko glamurozno vjenčanje će u potpunosti očarati sve vaše goste. Tu imamo mnoštvo elemenata i tekstura s kojima se možemo igrati i stvoriti pravi glamurozni efekt, od šljokica, visokih staklenih vaza, puno kuglica sa stakalcima… Kao savršene dekoracije idealno se može uklopiti i cvijetno drvo ili pak cvjetni zid, centralna dekoracija, jedan od najnovijih trendova koje sam nedavno imala prilike vidjeti na radionici u Americi.

Dekoracije poput češera, božikovine, imele, crvenih bobica, zlatno sprejanih jabuka, krzna ili drvenih ukrasa savršeno će upotpuniti bilo koje zimsko vjenčanje. Kad se radi pak o pozivnicama i tu su mogućnosti jako velike, a ton i stil koji odaberete neka se provlače kao tema kroz cijelo zimsko vjenčanje. Dakle, dekoracije u doba zime su unatoč tome što biste pomisliti da nema raznolikog cvijeća, zaista velike. Čak štoviše, detalji zimskog vjenčanja čak u nekim slučajevima mogu biti posebniji nego primjerice ljeti. Još jedan od razloga zašto volimo zimska vjenčanja su i brojne lokacije koje su gotovo idilične u zimsko doba. Kada se cijeloj toj priči doda i pokoja  pahulju snjega, možda počnete o zimskim vjenčanjima razmišljati drugačije.

Pogledajte sve članke


Top