savrseno_vjencanje_u_Istri

SAVRŠENO VJENČANJE U ISTRI

OBJAVLJENO 11. 07. 2018. | Lela

Vjenčanje u Istri

LINK NA NEKU OD NAŠIH STRANICA –  tematska vjencanja

VJENČANJA KOJA OSTAVLJAJU BEZ DAHA

Organizirati vjenčanje nije uvijek lak posao. No nama je to strast. I onda se dogodi da  imate priliku raditi na totalno očaravajućoj lokaciji s tako divnim parom. Onda znate da to što radite ima smisla. Sve je upućivalo da će to biti nešto posebno. I bilo je…savršeno vjenčanje u Istri.

Vjenčanje u Istri

LINK NA NEKU OD WEB STRANICA KOJE SU PISALE O NAMA

organizacija vjenčanja

UVIJEK STAVITI SLIKU, A NAZIV SLIKE MORA BITI FOKUSIRANA KLJUČNA RIJEČ

vjencanje_u_Istri

vjencanje_u_Istri

Predivna Istra, mladi njemački par koji je želio vjenčanje na otvorenom, gosti iz cijelog svijeta, puno dobrih emocija i nasmijanih lica, neopisiva ljepota prirode, hrane, okusa i mirisa. Tako bismo mogli ukratko opisati ovo savršeno vjenčanje u Istri.

Već smo pisali o tome koliko su popularna vjenčanja na otvorenom. Ovo je bilo još posebnije utoliko što su gosti doputovali tjedan dana prije u malo selo u Istri s prekrasnim kamenim vilama. Jer zašto u tako nečem lijepom uživati samo na jedan dan. Tako da je zagrijavanje za ovo vjenčanje trajalo punih tjedan dana.

Dva dana priprema za savršeno vjenčanje u Istri

Kako bi u potpunosti mogli uživati u ovakvoj lokaciji i svemu što ono nudi valjalo je pripremiti niz sitnica i tehničkih stvari, te uskladiti sve osobe koje su sudjelovale u pripremi ovako nečeg posebnog. Sama postava vjenčanja pripremala se dva dana i u njoj je sudjelovalo preko 30 ljudi, a sve ih je uspješno vodila naša koordinatorica.  Dok se pripremalo savršeno vjenčanje u Istri naši mladenci su se opušteno zabavljali sa svojim gostima i veselo i svečano uplovili u bračnu luku u najboljem mogućem raspoloženju.

Ceremonija i večera na otvorenom bila je želja klijenta. Zvuk zrikavaca, miris raznog autohtonog bilja, samo je dio atmosfere u kojoj su uživali gosti tijekom svečane večere na otvorenom, ispod svjetla čarobnih žaruljica. U trenutku kada je malo zahladilo i krenula kišica, dobar party se nastavio pod šatorom uz provjerenog DJ-a. Uvijek klijentima koji imaju vjenčanja na otvorenom sugeriramo da imaju back up plan. Stoga smo uz dio na otvorenom imali spreman i šator baš u slučaju lošeg vremena, koje nas nije zaobišlo, ali nije nam niti pokvarilo ovaj divan događaj.

I ležerno mora biti isplanirano

Koliko god se ovakav tip vjenčanja čini opušten i ležeran, najvažnije je da bude pomno isplaniran. Jer upravo organizator vjenčanja promisli o svim mogućim scenarijima barem tri puta.

Moj iskreni savjet je budućim mladencima da se u takve projekte (jer to jesu projekti) ne upuštaju bez organizatora jer će na dan vjenčanja biti mrtvi umorni od pitanja izvođača i rješavanja njihovih tehničkih zahtjeva. Uz dobrog organizatora moći će potpuno bezbrižno uživati u svom danu, bez stresa.

Kako bi sjećanja na ovakve posebne trenutke ostala zauvijek zabilježena, važno je odabrati i savršenog fotografa, a naš je bio Nikola Matić 🙂 Moram ovim putem zahvaliti i našim dragim partnerima, Šatori Altera i Catering Zvona koji su proveli sve naše zamisli.

Vaša Lela!

Pogledajte sve članke


Top