MIRIS BOŽIĆA I HLADNOĆA INDUSTRIALA

BOŽIĆNA ČAROLIJA U LELA DESIGN STUDIO OVE GODINE STIGLA JE NEŠTO RANIJE, STOGA SMO VAM ZA OVAJ POST PRIPREMILI PRAVU MALU BLAGDANSKU POSLASTICU TE VAM S VELIKIM VESELJEM U NASTAVKU PREDSTAVLJAMO NAŠU OVOGODIŠNJU BOŽIĆNU KOLEKCIJU.

Prirodni materijali, vrhunska silber jela, ručno obojene grančice, snijeg, elegantne staklene srebrne kuglice, bogate mašne od baršuna, dodatci limenih i drvenih ukrasa u industrial stilu već su dobro poznati u našem radu. Unikatne svijeće u sivkastom tonu rađene po našim uputama i fini novinski papir s Lela Design božićnom pričom čine ovu kolekciju posebnom i jedinstvenom, a opet tako prepoznatljivom.

Vodeći se visokom estetikom i elegancijom, koje su oduvijek bile i ostale naš prioritet, željeli smo spojiti ono naizgled nespojivo – prirodu i industriju, stvarajući kolekciju koja odražava duh današnjeg vremena, spaja tradicionalno i suvremeno, prirodu i tehnologiju, klasiku i moderno – a opet ostati vjerni našem stilu, dizajnu i umjetničkom izričaju.

Miris tradicije bogatih grana silber jele, klasične bobice crvenog ilexa, hladnoća snijega i sive boje svijeća naš su ovogodišnji izbor, a boja i kist, škare i žica glavni alati, uz naravno vrijedne i kreativne ruke veselog tima Lela Design studija.

Nema božićnog izazova koji bi bio „too big“ za naš tim. Dakle, želite li pamtiti čaroliju ovih blagdana ili impresionirati obitelj i goste svojim dekoracijama.

Rezervirajte svoj termin za konzultacije i dogovor oko izrade vaše osobne božićne scenografije putem kontakt obrasca.