KATEGORIJE

UREDI URED - KOMPOZICIJA VAZA I CVIJEĆA
UREDI URED – GIPSOFILA U PLAVOJ VAZIUREDI URED – AMARILISI U STAKLENOJ VAZIUREDI URED – KOMPOZICIJA VAZAUREDI UREDUREDI URED – KOMPOZICIJA OD TRI VAZEUREDI URED – ORHIDEJA U BIJELOJ VAZIUREDI URED – BIJELE HORTENZIJE U PLAVOJ VAZIUREDI URED – KOMPOZICIJA VAZA I CVIJEĆAUREDI URED – KOMPOZICIJA VAZA I CVIJEĆAUREDI URED – KOMPOZICIJA VAZA I CVIJEĆAUREDI URED – KOMPOZICIJA VAZA I CVIJEĆAUREDI URED – KOMPOZICIJA VAZA I CVIJEĆA

4 CVJETNE INSTALACIJE – MJESEČNI UGOVOR

1,260.00 Kn4,400.00 Kn

Šifra proizvoda: 1719

 

 

Dekoracije na tjednoj bazi – 4 ponedjeljaka u vaš ured ili poslovni prostor postavljamo cvjetnu instalaciju svježeg cvijeća u različitim vazama i cvjetnim kombinacijama. Dekoracije možete postaviti na pult, komodu ili na stolić u čekaoni. U cijenu je uključen najam inventara, postava i dolazak po inventar. Svaki od paketa uključuje 4 dostave i postave dekoracija te odlazak po inventar.

 

Dekoracije mogu biti od jednostavnih vaza sa svježim cvijećem do većih cvjetnih dekoracija i instalacija. Raspolažemo velikim količinama vlastitih vaza (staklene, srebrne, zlatne, bijele, crne, antikne, moderne…) i dekorativnog inventara koji nam omogućuje raznoliku kreativnost.

 

 

Imajte na umu – nabava cvijeća je sezonske prirode. Cvijeće nedostupno u vrijeme narudžbe bit će zamijenjeno drugim, iste estetske vrijednosti i kvalitete. Zbog toga se isporučena dekoracija može razlikovati od dekoracije sa slike. Hvala na razumijevanju!

 

 

Obriši
SKU: N/A Kategorije:


Proizvod Opis

Dodatne informacije

Veličina

Mjesečni ugovor (2400kn), Mjesečni ugovor (3600kn), Mjesečni ugovor (4400kn)

Šifra proizvoda

1719

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “4 CVJETNE INSTALACIJE – MJESEČNI UGOVOR”