KATEGORIJE

UREDI URED - KOMPOZICIJA OD TRI VAZE
UREDI URED – KOMPOZICIJA VAZA I CVIJEĆAUREDI URED – KOMPOZICIJA VAZA I CVIJEĆAUREDI URED – KOMPOZICIJA VAZA I CVIJEĆAUREDI URED – KOMPOZICIJA VAZA I CVIJEĆAUREDI URED – KOMPOZICIJA VAZA I CVIJEĆAUREDI URED – ORHIDEJA U BIJELOJ VAZIUREDI URED – BIJELE HORTENZIJE U PLAVOJ VAZIUREDI URED – KOMPOZICIJA OD TRI VAZEUREDI UREDUREDI URED – KOMPOZICIJA VAZAUREDI URED – AMARILISI U STAKLENOJ VAZIUREDI URED – GIPSOFILA U PLAVOJ VAZI

1 CVJETNA INSTALACIJA

350.00 Kn1,150.00 Kn

Šifra proizvoda: 1717

 

 

U vaš ured ili poslovni prostor donosimo cvjetnu instalaciju svježeg cvijeća. Instalaciju možete postaviti na pult, komodu ili na stolić u čekaoni. U cijenu je uključen najam inventara, postava i dolazak po inventar.

 

Dekoracija može biti od jednostavnih vaza sa svježim cvijećem do većih cvjetnih dekoracija i instalacija. Raspolažemo velikim količinama vlastitih vaza (staklene, srebrne, zlatne, bijele, crne, antikne, moderne…) i dekorativnog inventara koji nam omogućuje raznoliku kreativnost.

 

Imajte na umu – nabava cvijeća je sezonske prirode. Cvijeće nedostupno u vrijeme narudžbe bit će zamijenjeno drugim, iste estetske vrijednosti i kvalitete. Zbog toga se isporučena dekoracija može razlikovati od dekoracije sa slike. Hvala na razumijevanju!

 

Obriši
SKU: N/A Kategorije:


Tagovi:
,

Proizvod Opis

Dodatne informacije

Veličina

Cvjetna instalacija (700kn), Cvjetna instalacija (950kn), Cvjetna instalacija (1150kn)

Šifra proizvoda

1717

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “1 CVJETNA INSTALACIJA”