KATEGORIJE

Internet trgovina cvijeća i dostava cvijeća s potpisom Lela Design. Dostava cvijeća dostupna je za područje grada Zagreba i šire okolice. Primamo narudžbe danas za sutra, ali primamo i narudžbe danas za danas. Ako se radi o narudžbi danas za danas – naručite najkasnije do 12.00 i budite fleksibilni kod odabira.

BUKET BIJELIH RUŽA U VAZI

690.00 Kn1,040.00 Kn

 

Ovaj buket cvijeća od bijelih ruža odličan je poklon za osobe elegantnog stila i klasičnog ukusa. Ruže su bezvremeni klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a bijele ruže su pravi izbor kad želite obilježiti novi početak ili okrenuti novi list.

Buket ruža dolazi u staklenoj vazi visine 25 cm, omotan u više slojeva svilenih šuškavih papira u kutiji dimenzija 32x32x28 cm i sa bogatom mašnom od ripsa. Uz cvijeće dolazi i kartica ispisana vašom porukom.

 

Ako imate izričite želje i želite biti sigurni da će određeno cvijeće biti dostupno baš na određeni dan, naručite i do 10 dana unaprijed. Cvijeće naručujemo sa svjetskih burzi od Nizozemske do Ekvadora te molimo za razumijevanja prilikom naručivanja.

 

Očisti

Opis

Dodatne informacije

Veličina

20 ruža + vaza + kutija + aranžiranje (690kn), 30 ruža + vaza + kutija + aranžiranje (860kn) – kao na slici, 40 ruža + vaza + kutija + aranžiranje (1040kn)