KATEGORIJE

Internet trgovina cvijeća i dostava cvijeća s potpisom Lela Design. Dostava cvijeća dostupna je za područje grada Zagreba i šire okolice. Primamo narudžbe danas za sutra, ali primamo i narudžbe danas za danas. Ako se radi o narudžbi danas za danas – naručite najkasnije do 12.00 i budite fleksibilni kod odabira.

BUKETIĆI U STAKLENKAMA

190.00 Kn470.00 Kn

 

Zaigrani pušleki od sezonskog cvijeća i zelenila nonšalantno stavljeni u staklenke u rustic stilu. Razbarušeni s predumišljajem.  Za sve koji vole prirodu i ne mogu odoljeti cvjetnim retro uzorcima.

 

Cvijeće u vazici pravo je rješenje za situacije kad vam ekspresno treba gotova cvjetna dekoracija, ili kad niste sigurni da li primatelj(ica) ima pravu vazu pri ruci. Dekoracija dolazi kao poklon paket ušuškana u fine svilene papire. Uz cvijeće dolazi i kartica ispisana vašom porukom.

 

Imajte na umu – nabava cvijeća je sezonske prirode. Cvijeće nedostupno u vrijeme narudžbe bit će zamijenjeno drugim, iste estetske vrijednosti i kvalitete. Zbog toga se isporučena cvjetna dekoracija može razlikovati od proizvoda sa slike. Hvala na razumijevanju!

 

 

Očisti
SKU: N/A Kategorija:

Dodatne informacije

Šifra proizvoda

1724

Veličina

1 buketić (190kn), 2 buketića (330kn), 3 buketića (470kn) – kao na slici