KATEGORIJE

UREDI URED - KOMPOZICIJA OD TRI VAZE
UREDI URED – KOMPOZICIJA VAZA I CVIJEĆAUREDI URED – KOMPOZICIJA VAZA I CVIJEĆAUREDI URED – KOMPOZICIJA VAZA I CVIJEĆAUREDI URED – KOMPOZICIJA VAZA I CVIJEĆAUREDI URED – KOMPOZICIJA VAZA I CVIJEĆAUREDI URED – ORHIDEJA U BIJELOJ VAZIUREDI URED – BIJELE HORTENZIJE U PLAVOJ VAZIUREDI UREDUREDI URED – KOMPOZICIJA VAZAUREDI URED – AMARILISI U STAKLENOJ VAZIUREDI URED – GIPSOFILA U PLAVOJ VAZI

CVJETNA KOMPOZICIJA

350.00 Kn1,150.00 Kn

Šifra proizvoda: 1717

 

 

U vaš ured ili poslovni prostor donosimo cvjetnu dekoraciju svježeg cvijeća. Dekoraciju možete postaviti na pult, komodu ili na stolić u čekaoni. U cijenu je uključen najam inventara, postava i dolazak po inventar.

 

Dekoracija može biti od jednostavnih vaza sa svježim cvijećem do većih cvjetnih dekoracija i instalacija. Raspolažemo velikim količinama vlastitih vaza (staklene, srebrne, zlatne, bijele, crne, antikne, moderne…) i dekorativnog inventara koji nam omogućuje raznoliku kreativnost.

 

Imajte na umu – nabava cvijeća je sezonske prirode. Cvijeće nedostupno u vrijeme narudžbe bit će zamijenjeno drugim, iste estetske vrijednosti i kvalitete. Zbog toga se isporučena dekoracija može razlikovati od dekoracije sa slike. Hvala na razumijevanju!

 

Očisti
SKU: N/A Kategorija:


Oznake:
,

Proizvod Opis

Dodatne informacije

Veličina

Cvjetna instalacija (350kn), Cvjetna instalacija (700kn), Cvjetna instalacija (950kn), Cvjetna instalacija (1150kn)

Šifra proizvoda

1717

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “CVJETNA KOMPOZICIJA”