KATEGORIJE

Internet trgovina cvijeća i dostava cvijeća s potpisom Lela Design. Dostava cvijeća dostupna je za područje grada Zagreba i šire okolice. Primamo narudžbe danas za sutra, ali primamo i narudžbe danas za danas. Ako se radi o narudžbi danas za danas – naručite najkasnije do 12.00 i budite fleksibilni kod odabira.

ELEGANTNO CVIJEĆE U VAZI

550.00 kn970.00 kn

 

Prekrasna cvjetna priča od ruža i sezonskog cvijeća, začinjena mirisnim grančicama eukaliptusa. Ekskluzivna dekoracija za osobe istančanog ukusa i stila.

Cvijeće u vazi pravo je rješenje za situacije kad vam ekspresno treba gotova cvjetna dekoracija, ili kad niste sigurni da li primatelj(ica) ima pravu vazu pri ruci.

Dekoracija dolazi u staklenoj vazi visine 17 cm, omotan u više slojeva svilenih šuškavih papira u kutiji dimenzija 25x25x20 cm i sa bogatom mašnom od ripsa. Uz cvijeće dolazi i kartica ispisana vašom porukom.

 

Imajte na umu – nabava cvijeća je sezonske prirode. Cvijeće nedostupno u vrijeme narudžbe bit će zamijenjeno drugim, iste estetske vrijednosti i kvalitete. Zbog toga se isporučena cvjetna dekoracija može razlikovati od proizvoda sa slike. Hvala na razumijevanju!

 

Očisti
SKU: N/A Kategorija: Oznake: , , ,

Dodatne informacije

Šifra proizvoda

1725

Veličina

Srednji (550kn), Veliki (740kn) – kao na slici, Delux (970kn)