KATEGORIJE

Internet trgovina cvijeća i dostava cvijeća s potpisom Lela Design. Dostava cvijeća dostupna je za područje grada Zagreba i šire okolice. Primamo narudžbe danas za sutra, ali primamo i narudžbe danas za danas. Ako se radi o narudžbi danas za danas – naručite najkasnije do 12.00 i budite fleksibilni kod odabira.

NOVO! – RECITE TO GESTOM

250.00 kn350.00 kn

 

Dekoracija od sezonskog cvijeća u kutiji Lela Design prava je poslastica za ljubitelje/ice cvijeća. Očarava i uveseljeva, idealna kad tražite mali znak pažnje ili neobavezni cvjetni poklon.

 

Cvijeće je dekorirano u profesionalnoj spužvi koja duže vrijeme drži vlagu te je pravo rješenje za situacije kad vam ekspresno treba gotova cvjetna dekoracija, ili kad niste sigurni da li primatelj(ica) ima pravu vazu pri ruci. Uz cvijeće dolazi i kartica ispisana vašom porukom.

 

Imajte na umu – nabava cvijeća je sezonske prirode. Cvijeće nedostupno u vrijeme narudžbe bit će zamijenjeno drugim, iste estetske vrijednosti i kvalitete. Zbog toga se isporučena dekoracija može razlikovati od dekoracije sa slike. Hvala na razumijevanju!

Očisti

Opis

Dodatne informacije

Šifra proizvoda

2001

Veličina

Mali (250kn), Srednji (350kn) – kao na slici