KATEGORIJE

Internet trgovina cvijeća i dostava cvijeća s potpisom Lela Design. Dostava cvijeća dostupna je za područje grada Zagreba i šire okolice. Primamo narudžbe danas za sutra, ali primamo i narudžbe danas za danas. Ako se radi o narudžbi danas za danas – naručite najkasnije do 12.00 i budite fleksibilni kod odabira.

PASTEL RUŽE U KUTIJI

280.00 kn520.00 kn

 

Odaberite prvoklasne pastel ruže, pažljivo spakirane u finu kutiju. Idealan poklon za ljubitelje modernog stila i modernih interijera i one koji vole sami aranžirati.

Ukoliko želite neku drugu boju ili količinu npr. broj vaše godišnjice, javite nam se putem kontakt obrasca, mailom ili telefonom. Ruže dolaze ušuškane u fine svilene papire, u kutiji dimenzija 65x16x11 cm dekoriranoj vrpcom od ripsa. Uz cvijeće dolazi i kartica ispisana vašom porukom.

 

Ako imate izričite želje i želite biti sigurni da će određeno cvijeće biti dostupno baš na određeni dan, naručite i do 10 dana unaprijed. Cvijeće naručujemo sa svjetskih burzi od Nizozemske do Ekvadora te molimo za razumijevanja prilikom naručivanja.

 

Očisti

Opis

Dodatne informacije

Veličina

7 ruža (280kn), 9 ruža (310kn), 13 ruža (380kn), 21 ruža (520kn)

Šifra proizvoda

0405