KATEGORIJE

Internet trgovina cvijeća i dostava cvijeća s potpisom Lela Design. Dostava cvijeća dostupna je za područje grada Zagreba i šire okolice. Primamo narudžbe danas za sutra, ali primamo i narudžbe danas za danas. Ako se radi o narudžbi danas za danas – naručite najkasnije do 12.00 i budite fleksibilni kod odabira.

RASKOŠAN BUKET U VAZI

600.00 Kn1,500.00 Kn

 

Raskošan buket od miješanog cvijeća – apsolutni je hit! Monumentalan, slojevit i u nježnim nijansama, odličan izbor za one koji primatelja žele ostaviti bez daha.

Cvjetna dekoracija dolazi u staklenoj vazi visine 25 cm ušuškana u fine svilene papire u kutiji dimenzija 32x32x28 cm s bogatom mašnom. Uz cvijeće dolazi i kartica ispisana vašom porukom.

Imajte na umu – nabava cvijeća je sezonske prirode. Cvijeće nedostupno u vrijeme narudžbe biti će zamijenjeno drugim, iste estetske vrijednosti i kvalitete. Zbog toga se isporučena dekoracija može razlikovati od dekoracije sa slike. Hvala narazumijevanju!

 

Očisti

Opis

Dodatne informacije

Veličina

Srednji buket + vaza (600kn), Veliki buket + vaza (800kn), Delux buket + vaza (1000kn) – kao na slici, Dimond buket + vaza (1500kn)

Šifra proizvoda

1709