KATEGORIJE

Internet trgovina cvijeća i dostava cvijeća s potpisom Lela Design. Dostava cvijeća dostupna je za područje grada Zagreba i šire okolice. Primamo narudžbe danas za sutra, ali primamo i narudžbe danas za danas. Ako se radi o narudžbi danas za danas – naručite najkasnije do 12.00 i budite fleksibilni kod odabira.

ROMANTIČNA DEKORACIJA

280.00 kn1,100.00 kn

 

Romantična cvjetna dekoracija u kutiji Lela Designa-a od sezonskog cvijeća i zelenila. Raznježuje i definitivno ostavlja dobar dojam! Svečana dekoracija koja ide i uz sve formalne prilike.

 

Cvijeće u kutiji Lela Design pravo je rješenje za situacije kad vam ekspresno treba gotova cvjetna dekoracija, ili kad niste sigurni da li primatelj(ica) ima pravu vazu pri ruci. Cvijeće je aranžirano u profesionalnu spužvu koja duže vrijeme drži vlagu, a cijela dekoracija dolazi aranžirana u svilene šuškave papire. Uz cvijeće dolazi i kartica ispisana vašom porukom.

 

Imajte na umu – nabava cvijeća je sezonske prirode. Cvijeće nedostupno u vrijeme narudžbe bit će zamijenjeno drugim, iste estetske vrijednosti i kvalitete. Zbog toga se isporučena dekoracija može razlikovati od dekoracije sa slike. Hvala na razumijevanju!

 

Očisti

Opis

Dodatne informacije

Veličina

Mali (280kn), Srednji (390kn), Veliki (850kn), Delux (1100kn) – kao na slici

Šifra proizvoda

1104