KATEGORIJE

Internet trgovina cvijeća i dostava cvijeća s potpisom Lela Design. Dostava cvijeća dostupna je za područje grada Zagreba i šire okolice. Primamo narudžbe danas za sutra, ali primamo i narudžbe danas za danas. Ako se radi o narudžbi danas za danas – naručite najkasnije do 12.00 i budite fleksibilni kod odabira.

SRCE OD CVIJEĆA

440.00 Kn

Cvjetna dekoracija u obliku srca ili U srce sam te zaključao/-la! Ova cvjetna dekoracija izrađena je od pjenastog bijelog cvijeća i zavezana trakicom od dekorativne špage na kojoj visi ključić. Ovo srce od cvijeća kao poklon za godišnjicu govori više od bilo kojih riječi.

 

Cvjetno srce dolazi ušuškano u fine svilene papire, u Lela design kutiji dimenzija 26,5×26,5 cm visine 11cm, dekorirano sivom rips trakom. Uz cvijeće dolazi i kartica ispisana vašom porukom.

 

Imajte na umu – nabava cvijeća je sezonske prirode. Cvijeće nedostupno u vrijeme narudžbe bit će zamijenjeno drugim, iste estetske vrijednosti i kvalitete. Zbog toga se isporučena dekoracija može razlikovati od dekoracije sa slike. Hvala na razumijevanju!

 

Opis

Dodatne informacije

Šifra proizvoda

0806