DOSTAVA CVIJEĆA U ZAGREBU

Dostava cvijeća u Zagrebu idealna je za vrlo zaposlene osobe, za one koji nisu u prilici posjetiti svoje voljene ili za osobe koje vole iznenađenja.

DOSTAVA CVIJEĆA

Bukete cvijeća, aranžmane i cvjetne dekoracije dostupne za narudžbu možete pogledati u našoj Internet trgovini cvijeća. Proizvodi su svrstani po kategorijama, i to po prigodama ili namjeni kao npr. cvijeće za rođendan, cvijeće za proslavu godišnjice, cvijeće za rođenje djeteta, cvijeće za dekoraciju ureda ili po vrstama proizvoda – cvijeće u kutiji. Zato što nismo cvjećarnica, u studiju držimo rezano cvijeće, a ne gotove bukete. Buket cvijeća slažemo tek nakon što vi naručite, a mi primimo uplatu.

DOSTAVA CVIJEĆA U ZAGREBU

Narudžbe primamo 24/7, ali ako naručite u nedjelju, tu narudžbu obradit ćemo u ponedjeljak. Najradije primamo narudžbe danas za sutra, ali primamo i narudžbe danas za danas. Ako se radi o narudžbi danas za danas – naručite najkasnije do 12.00 i budite fleksibilni kod odabira cvijeća. Za sve posebne zahtjeve (za sve što nije u Internet trgovini i ako izričito želite određenu boju ili vrstu cvijeća) javite se 3 dana prije željenog dana dostave. Radimo čuda, ali trebamo imati dovoljno vremena za pripremu i narudžbu .

DOSTAVA CVIJEĆA

Ako na dan dostave nemamo ili ne možemo nabaviti cvijeće za odabrani buket iz Internet trgovine cvijeća, nedostupno cvijeće zamijenit ćemo nekim drugim. Dostavljeni se buket cvijeća sastavom može razlikovati od onog sa slike, ali te razlike neće utjecati na kvalitativnu ili estetsku vrijednost buketa. Zato što njegujemo dugoročne i međusobno uvažavajuće odnose sa svojim kupcima, želimo da budete zadovoljni s našim proizvodima. Lela Design studio jamči odgovarajuću zamjenu za privremeno nedostupno cvijeće.

DOSTAVA CVIJEĆA

Naša ponuda ovisi o trenutnoj ponudi na tržištu cvijeća. Cvijeće i cijene cvijeća, kao i voća i povrća, ovise o ponudi i potražnji i variraju ovisno o dobu godine. Cvijeće nabavljamo dnevno, a odabir radi Lela osobno. Ne radimo kompromis kad je u pitanju kvaliteta ili estetska vrijednost naših proizvoda, pa radimo samo s prvoklasnim materijalom. Ne primamo narudžbe koje ne možemo ispuniti.

DOSTAVA CVIJEĆA 🙂

Ako kroz Internet trgovinu cvijeća još uvijek niste stekli dojam kako radimo, pregledajte i galerije po drugim kategorijama usluga.

Lela Design proizvodi su unikatne cvjetne dekoracije vrhunske kvalitete u kojima dominira cvijeće, a ne pomoćno zelenilo. Svi proizvodi u Internet trgovini cvijeća su naših ruku djelo, a slike su novijeg datuma. Naš web shop redovito obnavljamo novim proizvodima.

 

 

dostava cvijeća u zagrebu

dostava cvijeća u zagrebu

Organizacija vjenčanja

DOSTAVA CVIJEĆA U ZAGREBU

PREKO 20 GODINA ISKUSTVA

Dostava cvijeća u Zagrebu

Kada riječi nisu dovoljne pošaljite dragoj osobi cvijeće. Naša kutija dobrih emocija nastaje kao odgovor na sve vaše želje, osjećaje, najintimnije poruke koje želite poslati dragoj osobi. Bez obzira koja je prigoda izrazite se cvijećem i pokažite koliko vam je stalo. Dostava cvijeća u Zagrebu osigurat će da vaša poruka stigne točno osobi kojoj je namijenjena kako bi joj izmamila osmijeh na lice.

Cvijeće koje odaberete dostavom za područje Zagreba pomno je birano kako bi što duže trajalo. Trudimo se da cvijeće izgleda što sličnije predloženim buketima s naše web stranice, no ponekad to nije moguće radi sezonske ponude. Međutim nikada ne idemo na uštrb kvalitete.

Dostava cvijeća u Zagrebu


Top