Vintage vjenčanje u restoranu Rougemarin u Zagrebu

Vintage vjenčanje u restoranu Rougemarin u Zagrebu – Lela Design nudi kompletnu uslugu planiranja: idealnu lokaciju, planiranje do zadnjega detalja. Profesionalne izvođače, organizaciju i u najtežim uvjetima, koordinaciju tijekom planiranja i na dan vjenčanja. Dizajn za pamćenje i još nekoliko detalja na koje ne smijete zaboraviti jer oni čine vjenčanje savršenim.

 

Vintage vjenčanje u restoranu Rougemarin u Zagrebu

Vintage vjenčanje u restoranu Rougemarin u Zagrebu

ODABRALI STE I REZERVIRALI PROSTOR ZA VJENČANJE, ANGAŽIRALI STE IZVOĐAČE, ALI ŽELITE BITI SIGURNI DA ĆE SVE IĆI GLATKO I BEZ PROBLEMA? Vintage vjenčanje u restoranu Rougemarin u Zagrebu

Koordinator vjenčanja je pravo rješenje za vas.

Na dan vjenčanja svi uzvanici htjeli bi provesti malo vremena s vama, stari prijatelji htjet će vas pozdraviti, rodbina provesti vremena u vašem društvu, svi će imati nešto za pitati… I to sve baš prije početka svečanosti, a vi ćete se htjeti opustiti i pripremiti za ceremoniju. Vintage vjenčanje u restoranu Rougemarin u Zagrebu

Vjenčanje u restoranu Rougemarin u Zagrebu

ZAHVALJUJUĆI LELA DESIGN USLUZI KOORDINACIJE VJENČANJA MOGUĆE JE IZBJEĆI CIJELI KAOS…

Lela Design pristupa koordinaciji vjenčanja profesionalno i ozbiljno. Pomažemo pri izradi vremenskog protokola, koordiniramo sve izvođače tijekom planiranja i na sam dan vjenčanja, komuniciramo sa svim sudionicima i preuzimamo na sebe sve logističke detalje. Kao voditelji projekta, mi smo vaša kontakt osoba za sva pitanja. Organiziramo završni sastanak svih izvođača i provjeravamo povjerene uloge. Brinemo o nepredvidivim situacijama (flasteri, sprejevi protiv komaraca, vlažne maramice, igla i konac…). Vaš koordinator pobrinuti će se da sve bude usklađeno i naravno besprijekorno funkcionira.

Vintage vjenčanje u restoranu Rougemarin u Zagrebu

Biti ćemo vam izravna linija komunikacije za obitelj, uzvanike, prijatelje i izvođače.

Koordinacija vjenčanja… idealna je za vrlo zaposlene osobe i osobe koje žele opušteno i bez stresa provesti vrijeme priprema za jedan od najbitnijih dana u životu i najvažnije od svega, na dan vjenčanja!

Za upite i dodatne informacije, javite se putem Kontakt obrasca

Lela Design organizacija krštenja Villa Lav Bale

BAJKOVITO KRŠTENJE U VILLI LAV, BALE

CARLO JOSEPH

Organizacija krštenja: Lela Design

Koordinacija krštenja: Lela Design

Dizajn krštenja: Lela Design

Stil krštenja: Elegantno

Fotograf: Sanja Jagatić

Lokacija: Villa Lav, Bale


Top