Vjenčanje na plaži

Vkjenčanje na plaži – ODABRALI STE I REZERVIRALI PROSTOR ZA VJENČANJE, ANGAŽIRALI STE IZVOĐAČE, ALI ŽELITE BITI SIGURNI DA ĆE SVE IĆI GLATKO I BEZ PROBLEMA?

Koordinator vjenčanja je pravo rješenje za vas.

vjenčanje na plaži

vjenčanje na plaži

Na dan vjenčanja svi uzvanici htjeli bi provesti malo vremena s vama, stari prijatelji htjet će vas pozdraviti, rodbina provesti vremena u vašem društvu, svi će imati nešto za pitati… I to sve baš prije početka svečanosti, a vi ćete se htjeti opustiti i pripremiti za ceremoniju za vjenčanje na plaži.

ZAHVALJUJUĆI LELA DESIGN USLUZI KOORDINACIJE VJENČANJA MOGUĆE JE IZBJEĆI CIJELI KAOS…

Lela Design pristupa koordinaciji vjenčanja profesionalno i ozbiljno. Pomažemo pri izradi vremenskog protokola, koordiniramo sve izvođače tijekom planiranja i na sam dan vjenčanja, komuniciramo sa svim sudionicima i preuzimamo na sebe sve logističke detalje. Kao voditelji projekta, mi smo vaša kontakt osoba za sva pitanja. Organiziramo završni sastanak svih izvođača i provjeravamo povjerene uloge. Brinemo o nepredvidivim situacijama (flasteri, sprejevi protiv komaraca, vlažne maramice, igla i konac…). Vaš koordinator pobrinuti će se da sve bude usklađeno i naravno besprijekorno funkcionira. 

Biti ćemo vam izravna linija komunikacije za obitelj, uzvanike, prijatelje i izvođače.

Vjenčanje na plaži

Koordinacija vjenčanja… idealna je za vrlo zaposlene osobe i osobe koje žele opušteno i bez stresa provesti vrijeme priprema za jedan od najbitnijih dana u životu i najvažnije od svega, na dan vjenčanja!

Za upite i dodatne informacije, javite se putem Kontakt obrasca

ODABRALI STE I REZERVIRALI PROSTOR ZA VJENČANJE, ANGAŽIRALI STE IZVOĐAČE, ALI ŽELITE BITI SIGURNI DA ĆE SVE IĆI GLATKO I BEZ PROBLEMA?

Koordinator vjenčanja je pravo rješenje za vas.

Na dan vjenčanja svi uzvanici htjeli bi provesti malo vremena s vama, stari prijatelji htjet će vas pozdraviti, rodbina provesti vremena u vašem društvu, svi će imati nešto za pitati… I to sve baš prije početka svečanosti, a vi ćete se htjeti opustiti i pripremiti za ceremoniju.

ZAHVALJUJUĆI LELA DESIGN USLUZI KOORDINACIJE VJENČANJA MOGUĆE JE IZBJEĆI CIJELI KAOS…

Vjencanje_plaza_more_cvijece_dekor

VJENČANJE NA PLAŽI

Dizajn scenografije vjenčanja

Cvijeće i cvjetne dekoracije

Inventar

Foto: Lidija Palić


Top