Zimsko vjenčanje u hotelu Westin u Zagrebu

Zimsko vjenčanje u hotelu Westin u Zagrebu. Organizacija vjenčanja Lela Design nudi kompletnu vjenčanu uslugu: idealnu lokaciju, planiranje do zadnjega detalja, profesionalne izvođače, organizaciju i u najtežim uvjetima, koordinaciju tijekom planiranja i na dan vjenčanja, dizajn za pamćenje i još nekoliko detalja na koje ne smijete zaboraviti jer oni čine vjenčanje savršenim.

Zimsko vjenčanje u hotelu Westin u Zagrebu

LELA DESIGN PREUZIMA BRIGU O SVIM DETALJIMA, PA NA DAN VJENČANJA MOŽE BITI BAŠ KAKO I TREBA: OPUŠTENO I VESELO.

Vjenčanja koja potpisujemo želimo učiniti nezaboravnim… Zbog toga se posebno trudimo upoznati mladence, razumjeti želje i prepoznati „priču“ koju žele ispričati. Podrobno vas savjetujemo kako uskladiti želje sa zadanim uvjetima prostora, sezonske ponude i budžeta. Zimsko vjenčanje u hotelu Westin u Zagrebu.

Lela Design kao organizator vjenčanja provest će vas kroz sve detalje vjenčanja, pružiti svu potrebnu pomoć i pretvoriti vašu viziju u stvarnost. Osim usluga uključenih ukoordinaciju izvođača tijekom planiranja vjenčanja i koordinacije na sam dan vjenčanja, pomažemo, prema vašem stilu i ukusu, pronaći idealnu lokaciju za ceremoniju vjenčanja i svečanu večeru, angažirati fotografa i snimatelja i naravno idealno idejno rješenje za ispričati vašu ljubavnu priču kroz dizajn vjenčanja. Komuniciramo sa svim sudionicima i preuzimamo na sebe sve logističke detalje. Imamo iskustva i znamo kako razgovarati s izvođačima, a naš ugled i reputacija jamčenajbolje cijene za vas.

zimsko vjenčanje u hotelu Westin u Zagrebu

zimsko vjenčanje u hotelu Westin u Zagrebu

Zabava na vjenčanju ključna je za dobro raspoloženje gostiju i ugodnu atmosferu. Ples na svili, trbušne plesačice, bal pod maskama, žonglerski perfomans, plesno baletni perfomans, koktel majstori ili cooking show zabavit će i razveseliti goste, a mladencima dati priliku za predah i opuštanje. Kreiramo i organiziramo zabavni program i tako stvaramo vjenčanja za pamćenje.

PRATIMO MLADENCE KROZ CIJELI PROCES PLANIRANJA VJENČANJA ČIME OSIGURAVAMO DA DOGAĐAJ BUDE UPRAVO ONAKAV KAKAV STE ZAMISLILI!

Za upite i dodatne informacije, javite se putem Kontakt obrasca

vjencanje_westin_organizator_zagreb

ZIMSKO VJENČANJE

Organizacija vjenčanja: Lela Design

Koordinacija vjenčanja: Lela Design

Dizajn vjenčanja: Lela Design

Stil vjenčanja: Glamurozno – Elegantno

Fotograf: Maja Jokić

Lokacija: Zagreb

Cvijeće za vjenčanje: bijele hortenzije, bijele ruže, bijeli phalenopsis


Top