Zimsko vjenčanje u zagrebu

Zimsko vjenčanje u zagrebu – studio iza sebe ima više od 20 godina iskustva rada na brojnim uspješnim projektima bezbroj većih i manjih koorporativnih evenata i vjenčanja, stylinga za razna snimanja, editorijala za časopise i magazine, scenografije za TV kuće, scenografije i dizajn vjenčanja i evenata, dekoracije i uređenja poslovnih i privatnih prostora, a sve na različitim lokacijama i prostorima, u Hrvatskoj i regiji.

Zimsko vjenčanje u zagrebu

Specijalizirani smo za kreativna i unikatna vjenčanja po mjeri te planiramo i organiziramo velika glamurozna, mala intimna ili moderna tematska vjenčanja. Profesionalno i detaljno vodimo sve faze pripreme i organizacije.

Sami dizajniramo i postavljamo scenografije i cvijeće, a imamo i vlastite ekskluzivne kolekcije inventara i tekstilne konfekcije. Savjetujemo pri odabiru optimalnih, troškovno prihvatljivih rješenja, prilagođenih svrsi, lokaciji ili trenutnoj ponudi. Zimsko vjenčanje u zagrebu.

Zimsko vjenčanje u zagrebu

Tražimo i pronalazimo najbolje mogućnosti kreativnog izražavanja u zadanim okolnostima.

Naš posao ostvaruje svoj puni smisao samo sa zadovoljnim klijentom i zbog toga potrebe i želje klijenta stavljamo na prvo mjesto. Vjerujemo da su dobra komunikacija i uzajamno povjerenje preduvjet za pružanje vrhunske usluge.

Zimsko vjenčanje u zagrebu

Zimsko vjenčanje u zagrebu

Zimsko vjenčanje u zagrebu -KKod organiziranja događaja posebnu pažnju posvećujemo planiranju i pripremi „logističkih“ detalja, kako bismo utjecaj iznenađenja na dan samog događanja sveli na najmanju moguću mjeru.

Lela Design studio nalazi se na adresi Črnomerec 41, Zagreb, a osim ureda i radione, gdje izrađujemo dekoracije, imamo i showroom u kojem se može razgledati dnevna ponuda svježeg cvijeća, katalozi pozivnica, ukrasne vaze, dekorativne kutije te inventar i scenski elementi dostupni za najam.studio iza sebe ima više od 20 godina iskustva rada na brojnim uspješnim projektima bezbroj većih i manjih koorporativnih evenata i vjenčanja, stylinga za razna snimanja, editorijala za časopise i magazine, scenografije za TV kuće, scenografije i dizajn vjenčanja i evenata, dekoracije i uređenja poslovnih i privatnih prostora, a sve na različitim lokacijama i prostorima, u Hrvatskoj i regiji.

Studio od osnutka vodi vlasnica, Mirela Lela Mikšić.

photo-session-zagreb

ZIMSKO VJENČANJE U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI

Organizacija vjenčanja: Lela Design

Dizajn vjenčanja: Lela Design

Stil vjenčanja: Glamurozno romantičan

Fotograf: Maja Jokić & Barbara Tursan

Lokacija: Zagreb

Cvijeće za vjenčanje: Ranunkule, tulipani, hortenzije…


Top