KAKO PRONAĆI PRAVOG ORGANIZATORA VJENČANJA

S DOBRIM ORGANIZATOROM VJENČANJA DO SAVRŠENOG I OPUŠTENOG VJENČANJA

Organizator vjenčanja je osoba koja vam može biti od velike pomoći prilikom organizacije vašeg dana iz snova. Međutim, mnogi mladenci ipak smatraju da to mogu najbolje sami, što je ponekad i točno. Novonastala masovnost Organizatora na hrvatskom tržištu i sukladno tome – velika neprofesionalnost zbog koje ljudi imaju nepovjerenje prema Organizatorima, jedan je od razloga zbog kojeg će neki od mladenaca ipak sami krenuti u planiranje svog najvažnijeg dana.

Prije nego odaberete svog wedding plannera ili organizatora, svakako provjerite njegove reference i iskustva. Za dobrog organizatora nije bitno gdje se nalazi lokacijski jer će bez problema organizirati vjenčanje na drugom kraju države ili pak u drugoj zemlji. Zbog bogatog iskustva, velikog tima koji ima iza sebe te brojnih dobavljača s kojima surađuje, pravi Organizator vjenčanja zaista može provesti sve vaše zamisli i ideje u stvarnost.

ZAŠTO ODABRATI PROFESIONALNOG ORGANIZATORA VJENČANJA? 

S brojnim utakmicama u nogama, velikom bazom suradnika i iskustvom u raznim situacijama Organizator će vašem vjenčanju pristupiti kao da je jedino vjenčanje na kojem radi. Vama će biti lakše jer imate osobu kojoj možete iznijeti sve svoje prijedloge, ideje i želje, a na organizatoru je da ih realizira i sprovede u djelo. Ponekad će vam dati i konstruktivne sugestije ili ideje, ako smatra da se nešto može bolje ili jednostavnije izvesti. Organizatori rade za mladence i nisu pod utjecajem kumova, roditelja ili nekog drugog. Stoga možete biti sigurni da će vaše želje na kraju biti ispoštovane, bez onog dodatnog “ali”.

Možda ćete pomisliti da ipak sami pokušate organizirati vjenčanje, a sigurno će biti i jeftinije. Činjenica je da se trošak naknade za Organizatora vrlo brzo isplati, jer kao što sam napomenula, profesionalni organizator surađuje s brojnim dobavljačima i ima mogućnost ostvariti popuste koje sami nikada nećete dobiti.

Organizator vjenčanja je vaš najbolji “gost” jer njegov jedini zadatak ste vi i da se sve vaše želje provode u djelo. On je taj koji orkestrira cijelim orkestrom, kako bi vaše vjenčanje bilo savršeno i baš onakvo kako ste ga zamišljali.

Za još više detalja o Organizaciji vjenčanja pročitajte na našoj stranici….