PRIPREME ZA VJENČANJE – KAKO VAM PINTEREST MOŽE POMOĆI?

DO SAVRŠENE INSPIRACIJE ZA VJENČANJE SA SVEGA NEKOLIKO KLIKA MIŠOM

Pripreme za vjenčanje ponekad mogu biti zahtjevne. Čak i ako ste od onih koji multitasting imaju u malom prstu, možda naiđete na neke probleme. Bilo da vam zapne s odabirom boja ili pak, neznate kako spojiti stoljnjake i ostale ukrase, imam za vas rješenje. Pinterest, vaš savršeni partner koji vas neće iznevjeriti, barem kada je u pitanju nepresušna inspiracija.

Za organizaciju savršenog, nezaboravnog vjenčanja valja voditi računa o milijun sitnica, detalja i različitih stvari. No sva sreća imamo Pinterest. On će nas učiniti najkreativnijima čak i kada mislimo da smo već sve vidjeli ili kada nam ponestane ideja. Svega nekoliko klika mišom odvesti će nas u svijet najorginalnijih i najposebnijih vjenčanja.

Želite savršeno, jedinstveno vjenčanje pa stoga vjerojatno već mjesecima googlate i tražite ideje koje još nitko nije izrealizirao. Koristeći Pinterest upravo to će vam poći za rukom. Stvaranjem posebnih mapa vrlo jednostavno možete organizirati zasebne mape (boards). Upravo u njima možete čuvati ideje i inspiraciju za svaki pojedini segment vašeg vjenčanja. Tako možete slagati mape  o savršenim vjenčanicama, dekoracijama, poklonima za uzvanike, frizuri… Vjerujte mi kada si sve tako posložite pripreme za vjenčanje postat će vam pravi gušt i zabava.

Još jedna od prednosti Pinteresta je i u tome što možete svoju mapu vjenčanja učiniti tajnom. Tako, primjerice, vaša buduća svekrva neće vidjeti boju stoljnjaka prije samog vjenčanja. Odlično je što vam neće imati priliku sugerirati da bi baš boja lavande (koju vi ne volite) savršeno odgovarala vašem vjenčanju.

No isto tako možete ga dijeliti s vašom kumom, sestrom ili koga god vi odaberete i tako zajedno možete stvarati vaše savršeno vjenčanje i dijeliti međusobno inspiraciju.

Najbolje od svega što je ova platforma besplatna. Stoga, odmah na početku pripreme za vjenčanje napunite se inspiracijom i odlutajte u najdivnija vjenčanja. Da bi sve na kraju izgledalo kao i na Pinterestu prepustite nam se s povjerenjem i uživajte u vlastitom vjenčanju.