ŠTO SU TO BRUNCH VJENČANJA?

JEDNOSTAVNO, LIJEPO I OPUŠTENO…

Sve više ljudi odlučuje se za brunch vjenčanja. Ako ste i vi jedan od onih parova koji je iznenadno odlučio izreći “DA” ili pak već dugo planirate vjenčanje, onda je ovo za vas.  Od same pomisli na sve te ceremonije, protokole i količinu onoga što biste morali, vama pada mrak na oči. Kod organizacije ovakvog vjenčanja, zapravo, sve je jednostavno i lijepo. I pravilo je da pravila nema.

Trend za koji se odlučuje sve više mladenaca diljem svijeta, brunch vjenčanja, postao je vrlo popularan jer sve više mladenaca želi imati opušteno i jednostavno vjenčanje u kojem mogu uživati i koje im neće stvarati stres.

Ručak ili večera u krugu najbližih, koji će vam uštedjet novac, omogućiti da se opustite i zabavite,  a gostima opet ponuditi doživljaj za sjećanje. Tako bismo ukratko opisali brunch vjenčanja. Svadbeni brunch možete organizirati u restoranu, nekom zanimljivom prostoru ili na nekom imanju, a ako imate kuću, s dovoljno velikim vrtom, upravo to može biti vaša fantastična lokacija. U obzir  mogu doći i kuće s bazenom koje je danas moguće iznajmiti putem raznih platformi.

Menu također možete učiniti ležernijim i izbjeći već pomalo dosadne svadbene menije. Možete uživati u palačinkama, krafnama, koktelima i raznim zabavnim slanim i slatkim zalogajčićima.

Svakako za cvijeće preporučamo vedre boje, ležerne forme, više sitnijih dekoracija, razne rekvizite i inventor koji će vaše brunch vjenčanje učiniti zabavnim i fotogeničnim.

Što se tiče drees coda, on također može biti opušten, pa sama vjenčanica ne mora nužno biti duga i pratiti neke stoge forme, opustite se, zamislite da ste na livadi i najvažnije je da se osjećate komotno i opušteno.

Uplovite u bračnu luku opušteno, ležerno i bez stresa…moguće je!