Cvjetne dekoracije za modna snimanja

Cvjetne dekoracije za modna snimanja. Pričamo priče rekvizitima i cvijećem kao našim najjačim alatom u kreativnom izražavanju.

Stilsko oblikovanje seta jest stvaranje idealne scenografije za različite prilike i događaje koji su tematski uvjetovani od strane klijenata: velikih tvrtki, fotografa, časopisa i privatnih osoba. Takva snimanja zahtijevaju znanje, iskustvo, stručnost i savršeno oko za sklad, boje, teksture i kompoziciju. Bilo da se radi o editorijalu za časopis, reklami ili korporativnom katalogu, dočarajte priču, koncept, osjećaj ili poruku krajnjem korisniku.

Cvjetne dekoracije za modna snimanja

Cvjetne dekoracije za modna snimanja. Lela Design studio ima dvadeset godina iskustva u kreativnoj industriji i može se pohvaliti suradnjom s cijelim timom profesionalaca potrebnih za ovakva snimanja – vrhunskim fotografima, stručnjacima za rasvjetu, dizajnerima, stilistima, vizažistima i frizerima – ali i zanimljivim lokacijama.

Cvjetne dekoracije za modna snimanja

Pomno biranim vlastitim inventarom olakšavamo cijeli proces i nudimo različite stilove za različite potrebe stilskih oblikovanja.

U radu na takvim snimanjima blisko surađujemo s art direktorima, PR–ovcima, ljudima iz marketinga, dizajnerima ili privatnim osobama koje nas angažiraju kako bismo njihove prostore ili proizvode doveli do stilskog savršenstva. Kreativnost u ovom poslu postiže svoj maksimum i daje nam krila.

Ideje se ponekad stvaraju spontano i brzo, a ponekad vrlo analitički i planirano, pa prolaze kroz sve potrebne procese.

Sve ovisi o vrsti i potrebi samog klijenta, bio on velika korporacija ili pojedinac koji želi impresionirati svoje goste i napraviti scenografiju za npr., svečanu večeru.

Naša scenografska snimanja mogla bi se ugrubo opisati kao stvaranje idealne i skladne kompozicije s rekvizitima i cvijećem. Često služe kao umjetnička pozadina za modne editorijale u časopisima, savršeno dizajnirane izloge, kreativne reklame ili ukusno uređene stolove za večeru.

cvjetne dekoracije za modna snimanja

cvjetne dekoracije za modna snimanja

lela_design_styling_za_snimanje

STYLING I CVJETNE DEKORACIJE ZA SNIMANJA

MAPLE VALLEY

Naručitelj: Maple Valley za promo materijale

Tema: Vjenčanje u boho stilu

Lokacija: Delnice

Stilsko oblikovanje: Lela Design

Cvjetne dekoracije: Lela Design

Fotograf: Maja Jokić

Make up & Hair: JL Style


Top