TEMATSKA VJENČANJA SE VRAĆAJU U MODU

CRNO-BIJELA VJENČANJA – ORIGINALNA I DRUGAČIJA! 

Iza nas je Sajam vjenčanja. Iako je još uvijek jako popularan boho i vintage stil, sve je više onih koji žele nešto potpuno originalno i drugačije. Ono što je sigurno, tematska vjenčanja vraćaju se u modu. Upravo takva, tematska vjenčanja, naša su specijalnost i strast. Teme za vjenčanja mogu biti raznolike. Možete ih odrediti bojom, pjesmom, nekim povijesnim razdobljem, bilo čime što je vama važno i zanimljivo. U tome i je čar. Naime, iz svake teme može se napraviti jedno novo i originalno vjenčanje. Mi smo se odlučili, inspirani Gatsby stilom i Art Deco razdobljem, za crno – bijelu kombinacije na sve moguće načine.

Tematska vjenčanja ne moraju biti skuplja od nekih već do sad viđenih stilova, samo su jednostavno originalnija i u potpunosti isplanirana do najsitnijeg detalja. Detalj, po detalj gradimo jednu cjelovitu tematsku priču. 

Kroz dugogodišnje planiranje i organiziranje vjenčanja radili smo razna tematska vjenčanja i tu je najljepši i najkreativniji dio našeg posla. Onaj trenutak kada klijent odredi temu koju želi imati na vjenčanju i sve prepusti profesionalcima tu nastaje prava čarolija. Imati povjerenje budućih mladenaca daje mogućnost da pokažemo ono najbolje od vlastite kreativnosti i da stvorimo priču koja je do najsitinijih detalja uklopljena u originalno tematsko vjenčanje.

Lokacija, bend, fotograf, pozivnice, meni, torta i kolači, protokol, inventar, scenografija, svijetla, tekstilne i cvjetne dekoracije, pokloni za goste… Svi detalji slažu se u jednu zanimljivu priču. Najljepša i potpuno originalna tematska vjenčanja totalno su hit i vraćaju se u modu na velika vrata!

Sajam vjenčanja je bio prilika da se poigramo crno-bijelom kombinacijom koju smo začinili s malo crvene. Pokoji neočekivani detalj poput perja u cvjetnim dekoracijama, crveni kauč, veliki Lolipop, orginalni kolači i upečatljivi crni stolnjaci dio su scenografije koja je dodatno istaknula tu jednostavnu, a opet moćnu kombinaciju crne i bijele. Efekt je bio fantastičan, što je i potvrdila nagrada za najljepši izložbeni prostor na Sajmu.

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu uvijek znamo šta radimo i kako za svakog pojedinog klijenta dozirati ili pojačavati boje, da li ići s perjem ili samo s bijelim cvijećem, da li na kolače staviti crne točkice ili ravne crne crte, da li se igrati sa sjajnim broševima ili staviti samo mašne.

Često nas pitaju za trendove, a ja volim reći da mi stvaramo trendove. Zahvaljujući našem iskusnom timu, partnerima i dobavljačima, sve naše kreativne ideje i zamisli možemo provesti u stvarnosti. Tako stvaramo uvijek iznova neke potpuno nove i orginalne priče i stvaramo trendove koji nisu copy-paste varijanta..