VJENČANI TRENDOVI

ŽELITE DA VAŠE VJENČANJE BUDE JEDINSTVENO I KREATIVNO, A EFEKT NA UZVANIKE ZAPANJUJUĆ. PREDSTAVLJAVAM NAJPOPULARNIJE OVOGODIŠNJE VJENČANE TRENDOVE….

VJENČANICE

Svjetski dizajneri pronašli su napokon rješenje da se na vjenčanju možete osjećati slobodno i ne sputano, da možete plesati i zabavljati se cijelu noć. Osmislili su haljinu koja se sastoji od dva dijela – prikladna je za službeni dio ceremonije, a kasnije se pretvara u idealnu haljinu za ludu zabavu nakon svečane večere.

ŠARENI UZORCI

Iako je i dalje bijela boja prvi izbor za vjenčanicu, nove kolekcije mnogih dizajnera sadrže boje i uzorke. Cvjetni uzorci ove godine posebno dolaze do izražaja. Ukoliko očekujete veći broj uzvanika svakako uzmite u obzir definirani dress code, za djeveruše to čak može biti i bijela boja ukoliko se odlučite za neki uzorak na vjenčanici.

METAL

Bronca, bakar i zlato totalni su hit ove godineu dekoriranju prostora. Možete infiltrirati ove metale u priboru za jelo, vazama, svijećnjacima ili ostalim elementima dekora. Metalni dekori mogu se lijepo uklopiti u sve stilove vjenčanja, bilo da se radi o rustikalnom, modernom ili glamuroznom. Pomiješajte srebrne, brončane ili zlatne boje – dobiveni sjaj podiže estetsku vrijednost prostora i daje poseban elegantan osjećaj.

UMIRUJUĆI TONOVI

Paleta boja koja se ove godine definitivno provlači kroz dizajn vjenčanja je kombinacija dviju nijansi, rumeno ružičaste i blage pastelne plave boje. Tih ćete se boja zasigurno nagledati ove godine. Savjetujem da predložene boje uklopite uz bijelu, sivu, srebrnu ili zlatnu boju.

DIVLJI I SLOBODNI CVJETNI ARANŽMANI

Vjenčani buket izrađen kao klasični bidermajer totalno je out. Pretjerana simetrija već je viđena bezbroj puta. U modu se napokon vratio ležeran i opušten stil s mnogo različitog zelenila. Naizgled ne tradicionalne biljke poput kultivirane mrkve poseban su trend ove godine.

VISEĆI DEKOR

Ukoliko lokacija vašeg vjenčanja ima visoke stropove, možete iskoristiti taj vertikalni prostor ne ograničenim brojem dekora – dekorativne pom pom loptice, viseći lampioni, zastavice, žaruljice, viseće cvjetne instalacije u prostoru… Dodatna rasvjeta dati će živost dok će ostali dekorativni elementi unijeti svježinu i boju u prostor.

SEZONSKI OKUSI

Jelovnike prilagodite lokalnoj ponudi hrane. Uvrstite sezonske namirnice te na taj način izazovite senzaciju okusa. Male količine hrane servirane u više slijedova ključ je za održavanje energije tijekom lude noći, a kreativan jelovnik koji izlazi izvan uobičajenih očekivanja, uzvanike će dodatno zaintrigirati.

MALE SLATKE RADOSTI

Nakon godina i godina posluživanja vjenčane torte i ostalih kolačića po stolovima uzvanika, sve veći trend predstavljaju desertni stolovi. Uklopite slastice u vaš prostor, postavite na njih različite boje tekstila, dodajte par svijećica i vazu s dekoracijom. Na taj način gosti će uživati u slasticama tijekom cijele noći, a prostor dobiti dodatnu scenografiju.