VJENČANJE ANE JELUŠIĆ NA TRSATSKOJ GRADINI

SVI NAŠI KLIJENTI POSEBNI SU NA SVOJ NAČIN, NEKI ZNAJU TOČNO ŠTO ŽELE, NEKI NEMAJU POJMA, NEKI SU ZAHTJEVNI, NEKI MANJE ZAHTJEVNI, NEKI INZISTIRAJU NA CVIJEĆU VAN SEZONE, NEKI BI SVE, A NEKI NIŠTA – KAKO KAŽEMO, STO LJUDI STO ČUDI

Od trenutka ulaska Ane i Travisa u naš studio znali smo da će ova cvjetna priča biti posebna. Vjenčanje smo nazvali ‘’Love is in the air’’ jer to je ono što smo odmah osjetili.

Nakon uvodnog razgovora uz prezentaciju i savjete, prepustili su nam da kreiramo njihovu vjenčanu priču. Volimo raditi s klijentima koji ne sputavaju kreativnost, imaju povjerenje u profesionalnu prosudbu i spremni su na sugestije i prijedloge.
Uglavnom, odlučili smo da cvijeće definitivno mora biti bijelo te izgledati lepršavo, pjenasto, a elegantno i profinjeno. Željeli smo dočarati, kroz odabir cvijeća i bogatog inventara koji posjedujemo, planine, zrak, ljubav, spontanost i jednostavnost.

Odabirom lepršavih i nježnih, sitnih cvjetova gipsofile, bijelih hortenzija koje djeluju poput snježnih kuglica, bijelih lizijantusa koji djeluje kao livadni cvjetovi, bijelih karanfila koji u simbolici cvijeća predstavljaju čistu ljubav i sreću, bobica bijele simphore koje su hrabro prkosile trsatskoj buri te spontano i neobavezno njihale se na jakom vjetru, uspjeli smo dobiti snježni pokrivač koji je bio savršen kontrast hladnom i sivom kamenu. Kroz forme odabranog inventara zadržali smo čistoču i jednostavnost koristeći isključivo prozirno staklo u raznim veličinama i oblicima te male zlatne kaleže i raznovrsne svijećanjeke.

Iz našeg skladišta za ovo vjenčanje izašlo je 273 komada najrazličitijih staklenih vaza, te 352 svijeće u staklenim svijećnjacima i lanternama. Stolovi su bili dugački 8 m, a po čitavoj dužini postavili smo kompozicije od vaza i vazica s cvijećem te stotinama svijeća.
Osmjeh na Aninom licu prilikom preuzimanja vjenčanog buketa bio nam je potvrda da smo posao obavili kako treba. Galeriju slika možete pogledati ovdje.

Hvala Ana i Travis na vašem beskrajnom povjerenju!

Pogledaj više u galeriji …