VJENČANJE U MUZEJU MIMARA

ANA MARIJA I IVAN MAŠTALI SU O ELEGANTNOM KLASIČNOM VJENČANJU S OPUŠTENOM ATMOSFEROM

Da bi tako nešto dobili znali su da im treba dobar protokol, odlični i profesionalni izvođači te organizatori vjenčanja i koordinatori. Tu smo onda došli mi,  preuzeli komunikaciju, dogovore, pregovore….i napravili odličan tim koji će Ani Mariji i Ivanu omogučiti dan iz snova.

Ana Marija započela je dan spremanjem u krugu svojih sestra i mame koje su joj poklonile album s obiteljskim slikama iz njihovog dosadašnjeg zajedničkog života. Veselo su čavrljale i zabavljale se sve dok nije došao trenutak za kretanje u crkvu. Crkveni obred bio je prekrasan i pun emocija u jednoj od najljepših zagrebačkih crkvi. Obred je započeo ulaskom preslatkih djeveruša i dečkića koji je nosio jastučić s prstenjem, a zatim je ušla Ana Marija u pratnji svog oca. Posebnu svečanu notu ovom trenutku dao je zbor koji je ispunio prostor crkve svojim predivnim glasovima.

Svečana večera u atriju zagrebačkog Muzeja Mimara započela je spektakularnim ulaskom mladenaca uz pjesmu Happy day u izvedbi klape i Ana Marijine sestre na klaviru. Bio je to predivan emotivan obiteljski trenutak i poseban poklon presretnoj Ana Mariji i Ivanu.
Raskošnu scenografiju u prostoru postigli smo monumentalnim dekoracijama na antiknim podestima. 

Poseban akcent u prostoru stavili smo na stol mladenaca koji je bio osvjetljen toplim mekim svjetlom.
Atrij Muzeja Mimare u kojem se održavala svečana večera ispunili smo elegantnim cvjetnim dekoracijama na srebrnim svijećnjacima, a dozu elegancije pojačali smo sivim stolnjacima na banketnim stolovima za uzvanike. 

Pažnju uzvanika posebno je privlačio lijepo dekoriran desertni stol ispunjen kolačićima i tortama dekoriranim na srebrnim i staklenim etažerima, ogledalima, lanternama i cvjetnim dekoracijama Lela Design studia.

Cvjetne dekoracije rađene su od božura, engleskih mirisnih ruža, ranunkula u jarkim tonovima ružičaste, purpurne i narančaste boje izmiješane s nježnim pastelnim tonovima.

Romantični ambijent koji smo postigli bio je tek uvertira za predivnu večer u kojoj su uživali Ana Marija i Ivan sa svojim prijateljima, rodbinom i gostima.