VJENČANJE U SPLITU U HOTELU LAV

SVADBENI KOKTEL NA OTVORENOJ TERASI UZ MORE, A SVADBENA VEČERA U SALI JEDNOG OD NAJBOLJIH SPLITSKIH HOTELA – MOŽE LI BOLJE?

Naši splitski mladenci za proslavu svojeg vjenčanja odabrali su dobitnu kombinaciju – prekrasni prirodni ambijent otvorene terase uz more i raskošno dekoriranu dvoranu za vjenčanje. Obred vjenčanja održao se u starinskoj kamenoj crkvi uz špalir pahuljastih dekoracija od bijelih hortenzija i pjenastog tila. Gosti na vjenčanju okupili su se za svadbeni koktel na otvorenoj terasi uz bazen s veličanstvenim vatrometom – dočekali su ih koktel stolovi ukrašeni cvijećem i svijećama, prekrasan pogled na Split i veličanstveni vatromet.

Za svečanu večeru, na stolove uzvanika postavljeni su visoki srebrni svijećnjaci sa svijećama, dekorirani glamuroznim cvjetnim dekoracijama od samih rozih i bijelih hortenzija i božura. Atmosferu svečane svadbene večere posebnom je učinilo bezbroj upaljenih svijeća i svjetlucavi ukrasi od kristala zbog kojih je cijela vjenčana dvorana zasjala posebnim sjajem. Nova Lelina kolekcija stolnjaka i presvlaka za stolice na ovom je vjenčanju imala svoju premijeru. Sive presvlake i stolnjaci bili su baš kako treba… sami po sebi fini i podatni, a istovremeno diskretni i odmjereni. Ova vrhunska kolekcija podigla je vrijednost i svih ostalih dekoracija.

Stol mladenaca bio je romantično glamurozan… prepun srebrnih antiknih posuda, kristala, božura, svjećica i svijeća. Iza svečanog stola postavljena su antikna postolja s kamenim antiknim vazama i monumentalnim cvjetnim dekoracijama.

A mladenka? Kakva je bila mladenka? – Kao iz bajke…

Ana Marija, hvala na povjerenju i … sretno!