KATEGORIJE

Internet trgovina cvijeća i dostava cvijeća s potpisom Lela Design. Dostava cvijeća dostupna je za područje grada Zagreba i šire okolice. Primamo narudžbe danas za sutra, ali primamo i narudžbe danas za danas. Ako se radi o narudžbi danas za danas – naručite najkasnije do 12.00 i budite fleksibilni kod odabira.

Internet trgovina cvijeća

DOSTAVA CVIJEĆA ZAGREB

RECITE TO GESTOM

***********

Dragi naši kupci,

obavještavamo Vas da zbog trenutnih mjera opreza je zaustavljen uvoz cvijeća te smo na neko vrijeme zatvorili rad naše Internet trgovine.

Vjerujemo i duboko se nadamo skorom otvaranju našeg cvjetnog dućana kada ćemo svi opet uživati u Lela Design cvjetnim kreacijama!

Do tada Vas molimo da pazite jedni na druge jer samo zajedno možemo mnogo 🙂

Lela Design Team!

***********

Ako se radi o narudžbi danas za danas – naručite najkasnije do 12.00 i budite fleksibilni kod odabira. Radimo čuda, ali trebamo imati dovoljno vremena za pripremu i narudžbu.

OBAVIJEST O KORIŠTENJU KOLEKTIVNOG GODIŠNJEG ODMORA U PERIODU

OD 15.07. DO 29.07.2019.

UNAPRIJED ZAHVALJUJEMO NA RAZUMIJEVANJU  🙂

Lela Design Team!

***********

Dostava cvijeća Zagreb

Dostava cvijeća Zagreb u Lela Design studiu prilagođava se godišnjim dobima i sezoni cvijeća. Dostava cvijeća je za područje grada Zagreba. Bukete cvijeća, aranžmane i cvjetne dekoracije u trenutnoj ponudi i dostupne za narudžbu možete pogledati u Internet trgovini cvijeća. Proizvodi su svrstani po kategorijama, i to po prigodama ili namjeni kao npr. cvijeće za rođendan, cvijeće za proslavu godišnjice, cvijeće za rođenje djeteta, cvijeće za dekoraciju ureda ili po vrstama proizvoda – cvijeće u kutiji. Zato što nismo cvjećarnica, u studiju držimo rezano cvijeće, a ne gotove bukete. Buket cvijeća slažemo tek nakon što vi naručite, a mi primimo uplatu. Ako nakon pregleda svih proizvoda u web shopu-u još uvijek ne nađete ono što želite, slobodno nam se javite telefonom/mailom. http://www.journal.hr/lifestyle/lela-design-kutijica-cvijeca-poklon/

Dostava cvijeća Zagreb

Ako na dan dostave nemamo ili ne možemo nabaviti cvijeće za odabrani buket iz web shopa, nedostupno cvijeće zamijenit ćemo nekim drugim. Dostavljeni se buket cvijeća sastavom može razlikovati od onog sa slike, ali te razlike neće utjecati na kvalitativnu ili estetsku vrijednost buketa. Zato što njegujemo dugoročne i međusobno uvažavajuće odnose sa svojim kupcima, želimo da budete zadovoljni s našim proizvodima. Lela Design studio jamči odgovarajuću zamjenu za privremeno nedostupno cvijeće. http://www.journal.hr/lifestyle/bozicna-radionica-lela-design-studio/

dostava cvijeća zagreb

dostava cvijeća zagreb

internet-trgovina-cvijeća-dostava-cvijeća

http://www.journal.hr/lifestyle/lela-design-radionica-jesenski-ukras/

Dostava cvijeća Zagreb

Dostava cvijeca vrlo je interesantna za zaposlene osobe. Naš posao ostvaruje svoj puni smisao samo sa zadovoljnim klijentom i zbog toga potrebe i želje klijenta stavljamo na prvo mjesto. Vjerujemo da su dobra komunikacija i uzajamno povjerenje preduvjet za pružanje vrhunske usluge. Naša ponuda ovisi o trenutnoj ponudi na tržištu cvijeća. Cvijeće i cijene cvijeća, kao i voća i povrća, ovise o ponudi i potražnji i variraju ovisno o dobu godine. Cvijeće nabavljamo dnevno, a odabir radi Lela osobno. Ne radimo kompromis kad je u pitanju kvaliteta ili estetska vrijednost naših proizvoda, pa radimo samo s prvoklasnim materijalom. Ne primamo narudžbe koje ne možemo ispuniti. Buketi

dostava cvijeća zagreb

dostava cvijeća zagreb

Dostava cvijeća Zagreb

Dostava cvijeca i internet trgovina Zagreb naš su osnovni posao. Tražimo i pronalazimo najbolje mogućnosti kreativnog izražavanja u zadanim okolnostima. Bukete cvijeća, aranžmane i cvjetne dekoracije u trenutnoj ponudi i dostupne za narudžbu možete pogledati u web shop-u. Proizvodi su svrstani po kategorijama, i to po prigodama ili namjeni kao npr. cvijeće za rođendan, cvijeće za proslavu godišnjice, cvijeće za rođenje djeteta, cvijeće za dekoraciju ureda ili po vrstama proizvoda – cvijeće u kutiji. Zato što nismo cvjećarnica, u studiju držimo rezano cvijeće, a ne gotove bukete. Buket cvijeća slažemo tek nakon što vi naručite, a mi primimo uplatu. Ako nakon pregleda svih proizvoda u web shopu-u još uvijek ne nađete ono što želite, slobodno nam se javite telefonom/mailom.

Prikazuje 1–16 o 20 rezultata