LELINE CVJETNE RADIONICE

Želite kvalitetno i kreativno provoditi slobodno vrijeme ili želite da samo za vas pripremimo posebnu “custome made” radionicu (proslava rođendana, team building, djevojačka večer…)? Onda su radionice u Lela Design studiju mjesto za vas. Kroz zajednička druženja, na radionicama vas upoznajemo sa sezonskim cvijećem,  osnovnim tehnikama aranžiranja i dekoriranja, te kako sve elemente uklopiti u jednu savršenu cjelinu i  dekorirati dom, neku svečanost ili pak svoj ured. 

Mjesto dobrih emocija 

Lela Design cvjetna radionica cvjetne krune Nivea

Cvijeće i alati

Lela Design cvjetna radionica cvjetne krune Nivea Pamela Smoljanić

Stručno vodstvo

Lela Design cvjetna radionica cvjetne krune Nivea

Izrada

Kroz naše radionice obrađivat ćemo različite teme, pa ćemo tako osim sezonskih radionica vezanih uz godišnja doba, posebne svečanosti (npr. Božić), učiti izrađivati cvjetne krune, pakirati poklone, dekorirati stol za nedjeljni ručak i još puno toga. Jesmo li vas zainteresirali? Obratite nam se bilo da planirate djevojačku večer, poseban party iznenađenja ili pak orginalan izlazak za sebe i svoje prijatelje. Sve planirane radionice najavit ćemo putem naše stranice, no ukoliko želite da samo za vas pripremimo posebnu  “custome made”  radionicu i to je moguće, samo nam se obratite.

LELA DESIGN TEAM 

Lela Design Lela Design flower delivery

KAKO SUDJELOVATI? 

Lela Design studio, čarobno je mjesto puno dobrih emocija i otvoreno je za sve željne znanja i dobre zabave. Radionica je namijenjena svima, a održava se u našem studiju na adresi Črnomerec 41 u periodu od 18 do 21 h. 

Cvjetne dekoracije s potpisom

lela-design-poslovni-event-nivea-18

Nagrada

lela-design-blog-nivea-12

Kreativnost

lela-design-blog-nivea-1

Fotkanje 

RADIONICA UKLJUČUJE 

PODACI ZA UPLATU 

Opis uplate: navesti “Cvjetna radionica” 

LELA DESIGN 
Črnomerec 41 | Zagreb | 10000 | OIB 00656751133 
IBAN HR0224020061140091238 | vl. Mirela Mikšić 

Izradi cvjetnih dekoracija pristupaju kao izradi umjetničkih skulptura

Story vjenčanja

SAZNAJTE VIŠE ….

CVIJEĆE
LOKACIJE
EVENTI
PROSLAVE