DIZAJN POSLOVNIH EVENATA 

OD IDEJNOG RJEŠENJA DO POSTAVE NA TERENU

Cvjetne instalacije prate temu događaja!

DIZAJN I SCENOGRAFIJA

PROFESIONALNA USLUGA I KVALITETA

Lela Design je studio koji pruža cjelovitu uslugu dizajna i scenografije od idejnog rješenja do postave na terenu. Organiziramo i manje poslovne evente, svečane večere, otvorenja, primanja i domjenke s velikim naglaskom na dizajn. Studio već više od 25 godina predano vodi vlasnica Mirela Lela Mikšić.

Lela i njen uigrani tim iza sebe imaju neprocijenjivo iskustvo sudjelovanja na svim većim poslovnim eventima i koorporativnim događajima diljem Hrvatske (Snow Queen Trophy, dizajn svečane večere prilikom ulaska u EU, Summit 16 + 1…) Lela Design tim potpuno je posvećen ideji pružanja vrhunske usluge i kvalitete.

"Avangarda i elegancija u jednom - vizualno su oduševili sve uzvanike"

STORY HALL OF FAME

UČINITE SVOJ EVENT NEZABORAVNIM

Naš dizajn simbolički stvara ili nadopunjuje asocijacije vezane uz vašu tvrtku, temu eventa ili događanje na pozornici. Osim što smo poznati po ljepoti i kvaliteti cvjetnih dekoracija, prati nas reputacija pouzdanih, požrtvovnih i fokusiranih radnika. Raspolažemo velikim količinama vlastitog inventara koji nam omogućava kreativno izražavanje. 

Poštivanje dogovora i rokova za nas znači da ćemo, ako je potrebno, raditi i cijelu noć, kako bismo osigurali da vaši poslovni eventi budu besprijekorni. Vjerujemo da je dobra komunikacija i uzajamno povjerenje preduvjet za pružanje vrhunske usluge kojoj težimo.

"Čarobne ruke i jasna vizija Mirele Mikšić kriju se iza fantastičnih cvjetnih dekoracija na osmoj Elle Style Awards dodjeli nagrada "

STORYBOOK

OPREMA I DETALJI

Bogate cvjetne dekoracije u bojama novog Elemis proizvoda

Cvjetna kulisa u divnom Karmell Atelieru za promociju novog Philips SenseIQ