UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, slike, podaci i informacije objavljene na web stranicama www.leladesign.hr 
vlasništvo su Lela Design, te se ne smiju reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Lela Design tima, uz obavezno poštovanje autorskih prava, vlasničkih prava te prava trećih osoba. Svaki korisnik pristupom web stranici www.leladesign.hr i usluzi Internet trgovine cvijeća Lela Design obvezuje se poštovati uvjete korištenja.

O prodajnom mjestu Lela Design

 • Lela Design je Obrt za usluge i trgovinu, vl. Mirela Mikšić
 • Adresa radionice, izložbenog i prodajnog prostora te ureda: Črnomerec 41, 10 000 Zagreb
 • Matični broj obrta: 91574510
 • JMBG : 1702971335171
 • OIB: 00656751133
 • ŽIRO RAČUN : Erste banka
 • IBAN : HR0224020061140091238
 • SWIFT CODE ESBCHR22
 • Registracija: Gradski ured za gospodarstvo, rad i poduzetništvo UP/I 311-02/11-02/137
 • Adresa prodajnog mjesta: Lela Design, Črnomerec 41, 10000 Zagreb, Hrvatska
 • Telefon: 01/3832 848
 • E-mail: [email protected]

Gdje mogu vidjeti i naručiti Lela Design bukete cvijeća i cvjetne dekoracije?

Bukete cvijeća i cvjetne dekoracije u trenutnoj ponudi i dostupne za narudžbu možete pogledati u našoj Internet trgovini cvijeća. Proizvodi su svrstani po kategorijama, i to po prigodama ili namjeni kao npr. cvijeće za rođendan, cvijeće za proslavu godišnjice, cvijeće za rođenje djeteta ili po vrstama proizvoda – cvijeće u kutiji. Buket cvijeća slažemo tek nakon što vi naručite, a mi primimo uplatu. Cijene proizvoda izražene su u eurima i uključuju porez na dodanu vrijednost. Cijena dostave dodaje se na cijenu proizvoda ovisno o području grada Zagreba.

Rokovi za naručivanje dostave

Obrada narudžbi: pon-pet od 09.00 – 12.00h

Dostava: pon-pet od 09.00 – 15.30h.

Ne radimo subotom i nedjeljom. Narudžbe primamo 24/7, ali ako naručite u nedjelju, tu narudžbu obradit ćemo u ponedjeljak. Najradije primamo narudžbe danas za sutra, ali primamo i narudžbe danas za danas. Ako se radi o narudžbi danas za danas – naručite najkasnije do 12.00 i budite fleksibilni kod odabira cvijeća. Za sve posebne zahtjeve (za sve što nije u web shopu i ako izričito želite određenu boju ili vrstu cvijeća) javite se i do 7 dana prije željenog dana dostave.

Radimo čuda, ali trebamo imati dovoljno vremena za pripremu i narudžbu cvijeća.

Što piše sitnim slovima uz svaki buket

Ako na dan dostave nemamo ili ne možemo nabaviti cvijeće za odabrani buket iz naše Internet trgovine, nedostupno cvijeće zamijenit ćemo nekim drugim iste estetske vrijednosti. Dostavljeni se buket cvijeća sastavom može razlikovati od onog sa slike, ali te razlike neće utjecati na kvalitativnu ili estetsku vrijednost buketa. Zato što njegujemo dugoročne i međusobno uvažavajuće odnose sa svojim kupcima, želimo da budete zadovoljni našim proizvodima. Lela Design studio jamči odgovarajuću zamjenu za privremeno nedostupno cvijeće.

O nabavi 

Naša ponuda ovisi o trenutnoj ponudi na tržištu cvijeća. Cvijeće i cijene cvijeća, kao i voća i povrća, ovise o ponudi i potražnji i variraju ovisno o dobu godine. Cvijeće nabavljamo dnevno, a odabir radi Lela osobno. Ne radimo kompromis kad je u pitanju kvaliteta ili estetska vrijednost naših proizvoda, pa radimo samo s prvoklasnim materijalom.

Još malo za nepovjerljive 

Za detaljne uvjete narudžbe i dostave, molimo pažljivo pročitajte uvjete korištenja. Ako kroz Lela Design Internet trgovinu još uvijek niste stekli dojam kako radimo, pregledajte i galerije po drugim kategorijama usluga. Lela Design proizvodi su unikatne cvjetne dekoracije vrhunske kvalitete u kojima dominira cvijeće, a ne pomoćno zelenilo. Svi proizvodi u Internet trgovini Lela Design su naših ruku djelo, a slike su novijeg datuma. Lela Design Internet trgovinu redovito obnavljamo novim proizvodima.

Uvjeti prodaje

Ovim se uvjetima definiraju naručivanje, plaćanje, dostava i reklamacije proizvoda. Internet trgovina cvijeća je usluga koja omogućuje korisnicima kupnju proizvoda i usluga. Korisnik je svaka pravna ili fizička osoba koja se koristi uslugom internet trgovine. Isporučitelj proizvoda je Lela Design. Korištenje uslugom Internet trgovine Lela Design, dostupno je isključivo punoljetnim i potpuno poslovno sposobnim osobama.

Postupak naručivanja 

Proizvod se naručuje elektronskim putem. Kupac mora ispuniti obrazac s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željenih proizvoda te će elektronskom poštom biti obaviješten o izvršenoj i potvrđenoj narudžbi. Ukoliko želite kupiti određeni proizvod, odaberite isti te odaberite veličinu (ukoliko proizvod postoji u različitim veličinama), nakon čega proizvod dodajete u košaricu klikom na tipku “kupi”. Nakon što se odabrani proizvod nalazi u košarici krenite na plaćanje, ispunite tražene informacije za naplatu i dostavu. Cijena dostave za grad Zagreb je uključena u cijenu proizvoda. Ukoliko odaberete dostavu za šire područje grada Zagreba na postojeću cijenu proizvoda biti će dodana cijena dostave. Želite li kupiti slijedite daljnji link i ispunite obrazac obzirom na način plaćanja te da li ste pravna ili fizička osoba. Obavijest o preuzimanju narudžbe i izvršenoj kupnji stiže vam na e-mail adresu. Narudžba će se smatrati važećom samo ukoliko su svi podaci ispravno upisani, vjerodostojni, sukladni uvjetima prodaje te je uspješno provedeno plaćanje. Uz svaki proizvod dolazi kartica ispisana vašom porukom. Nikada ne otkrivamo ime naručioca primatelju. Poruke ne smiju sadržavati nikakve vulgarne, uznemiravajuće, neugodne i rasističke sadržaje, te Lela Design zadržava pravo ne poslati takvu poruku. Lela Design se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode koji su u trenutku isporuke raspoloživi i dostupni i koji su u skladu s uvjetima dostave. Ukoliko Lela Design nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će i obavijestiti kupca proizvoda telefonski ili e-mailom za eventualnu kupnju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda.

Plaćanje

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti Lela Design sljedećim načinima plaćanja:

Transakcijski – općom uplatnicom ili Internet bankarstvom.

Kreditnom karticom – jednokratno: American Express, MasterCard, Visa, Diners.

 • Transakcijsko plaćanje – plaćate li transakcijski, nakon kreiranja Vaše narudžbe prema obrascu za fizičke ili pravne osobe bit će kreirana narudžba po kojoj možete izvršiti plaćanje. Imajte na umu da je uobičajno vrijeme za potvrdu transakcija između banaka maksimalno do 48 sati. Vaša narudžba je zaprimljena, ali ne smatra se važećom dok nije evidentirana na našem žiro računu. Nakon evidencije uplate obavijestiti ćemo Vas e-mailom o potvrdi narudžbe. Ukoliko želite da Vaša narudžba bude važeća prije nego uplata bude evidentirana na našem žiro računu, potrebno je poslati potvrdu o uplati na e-mail [email protected]. Ukoliko unutar 48 sati nije evidentirana Vaša uplata, smatrati ćemo da ste odustali od narudžbe.
 •  
 • Plaćanje kreditnom karticom – plaćate li kreditnom karticom, vaše podatke štiti T-com Pay Way sustav. To znači da niti Lela Design Internet prodavaonica niti T-com nemaju uvid u vaš broj.

Izjava o sigurnosti 

Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka-Secure Socket Layer(SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam.

ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centarakartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem „vatrozida“ (firewalla).

Više o sigurnosnom sustavu pročitajte klikom na link T-com Pay Way.

Reklamacije proizvoda

U slučaju reklamacije proizvoda naručitelj ili primatelj je dužan uputiti opravdanu reklamaciju Lela Design e-mailom [email protected]   

Pravo na reklamaciju stječe se ukoliko:

 • Naručen proizvod nije isporučen od strane Lela Design
 • Proizvod ne odgovara standardima kvalitete
 • Proizvod ima veća oštećenja

Za sve navedene uvjete reklamacije možete nas obavijestiti na: e-mail le[email protected] ili tel. 01/383284. Sukladno čl.8.st.2 Zakona o zaštiti potrošača (Nar.nov.br.79/07,125/07.isp.,
79/09,89/09-isp.) potrošači mogu svoje prigovore u pisanom obliku poslati na gore navedenu e-mail adresu te se Lela Design obvezuje poslati odgovor u najkasnije 5 dana od primitka prigovora.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Lela Design se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj Lela Design Internet trgovine je zaštićen i Lela Design ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje. Za svako komercijalno korištenje sadržaja na leladesign.hr stranicama morate nas kontaktirati na e-mail le[email protected]

Elektronska komunikacija 

Posjećivanjem Lela Design Internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku. Odabirom opcije Prijava na Newsletter dajete nam vašu suglasnost da vas elektronskim putem uključimo u naše marketinške i ostale aktivnosti.

Pitanja i prijedlozi

Imate li kakvih pitanja ili prijedloga o ovim uvjetima korištenja, molimo kontaktirajte nas na [email protected] ili tel 01/3832848.