Vjenčanja koja potpisujemo želimo učiniti nezaboravnim

VJENČANI BOUTIQUE

ORGANIZACIJA I DIZAJN VJENČANJA

Od idejnog rješenja do postave na terenu!

VJENČANI STYLING

ČINIMO NAJLJEPŠE TRENUTKE JOŠ LJEPŠIMA

Lela Design je boutique agencija za organizaciju vjenčanja s individualnim pristupom mladencima i dugogodišnjim iskustvom na tome području. Brinemo o svim detaljima, tako da na vaš dan vjenčanja sve može biti kako treba: opušteno i veselo. Zato što smo vjenčani butik i organizacija vjenčanja možemo ponuditi kompletnu uslugu – od planiranja idejnog koncepta i stylinga, pronalaska idealne lokacije, odabira izvođača, izrade i postave dekoracija u prostoru te koordinacije na dan vjenčanja.

Stvaramo savršene tematske dekoracije prostora i stolova, odabiremo rasvjetu i smisleno spajamo sve dekorativne elemente u jednu stilsku cjelinu. Lusteri, svijeće, žarulje, svjetiljke, ogledala, video projekcije, barovi, stolnjaci i stolice dodatni su elementi koji vjenčanje čine posebnim, zanimljivim i zabavnim. 

"Vašu viziju pretvaramo u stvarnost"

LELA DESIGN

DIZAJN TRENUTAKA ZA PAMĆENJE

Pomažemo i savjetujemo pri izradi vremenskog protokola i hodograma, koordiniramo sve dobavljače tijekom planiranja i na sam dan vjenčanja, komuniciramo sa svim sudionicima i preuzimamo na sebe sve logističke detalje. Na vama je samo da se opustite i pripremite za ceremoniju.

Kao voditelji projekta, mi smo vaša kontakt osoba za sva pitanja. Nema tajne, iza kulisa najljepših i najopuštenijih vjenčanih ceremonija i svečanosti skriva se pomno planiranje i majstorska koordinacija svih izvođača. Dopustite nam slobodu izbora izvođača koji su, poučeni iskustvom, esencijalni dio svakog vjenčanja. Kao što instrument mora biti uštiman da bi prekrasno zvučao, tako i svi izvođači moraju biti usklađeni da bi vjenčanje protjecalo u savršeno spontanom ritmu. Zabava na vjenčanju presudna je za dobro raspoloženje gostiju i ugodnu atmosferu. Kreiramo zabavan program, i tako ćemo sklopiti nezaboravna vjenčanja.

“Vjenčanja koja potpisujemo želimo učiniti nezaboravnima!”

LELA DESIGN

OPUŠTENA I LEŽERNA ATMOSFERA

GALERIJA

SAZNAJ VIŠE …

CVIJEĆE
LOKACIJE
EVENTI
PROSLAVE