ORGANIZACIJA, KOORDINACIJA I STAYLING VJENČANJA

Lela Design je studio za organizaciju, koordinaciju i styling vjenčanja s individualnim pristupom mladencima i dugogodišnjim iskustvom na tome području. Brinemo o svim detaljima, tako da na vaš dan vjenčanja sve može biti kako treba: opušteno i veselo. Zato što smo vjenčani butik i organizacija vjenčanja možemo ponuditi kompletnu uslugu – od planiranja idejnog koncepta i stylinga, pronalaska idealne lokacije, odabira izvođača, izrade i postave dekoracija u prostoru te koordinacije na dan vjenčanja.

Dizajn trenutaka za pamćenje

Organizacija vjenčanja

Styling vjenčanja

Lela Design glamurozno boho vjenčanje pod šatorom

Exclusivni detalji

Organizacija vjencanja

Top izvođači

Stvaramo savršene tematske dekoracije prostora i stolova, odabiremo rasvjetu i smisleno spajamo sve dekorativne elemente u jednu stilsku cjelinu. Lusteri, svijeće, žarulje, svjetiljke, ogledala, video projekcije, barovi, stolnjaci i stolice dodatni su elementi koji vjenčanje čine posebnim, zanimljivim i zabavnim.

“Pretvaramo vašu viziju u stvarnost”

Lela Design

Lela Design organizacija vjenčanja i proslava

KOORDINACIJA IZVOĐAČA I UZVANIKA NA DAN VJENČANJA

Pomažemo i savjetujemo pri izradi vremenskog protokola, koordiniramo sve izvođače tijekom planiranja i na sam dan vjenčanja, komuniciramo sa svim sudionicima i preuzimamo na sebe sve logističke detalje. Na vama je samo da se opustite i pripremite za ceremoniju. Kao voditelji projekta, mi smo vaša kontakt osoba za sva pitanja. Nema tajne, iza kulisa najljepših i najopuštenijih vjenčanih ceremonija i svečanosti skriva se pomno planiranje i majstorska koordinacija svih izvođača.

Činimo najljepše trenutke još ljepšima

vjencanje_pod-satorom_lela_design
Lela Design detalj za salvete
Organizacija vjencanja

Dopustite nam slobodu izbora izvođača koji su, poučeni iskustvom, esencijalni dio svakog vjenčanja. Kao što instrument mora biti uštiman da bi prekrasno zvučao, tako i svi izvođači moraju biti usklađeni da bi vjenčanje protjecalo u savršeno spontanom ritmu. Zabava na vjenčanju presudna je za dobro raspoloženje gostiju i ugodnu atmosferu. Kreiramo zabavan program, i tako ćemo sklopiti nezaboravna vjenčanja.

“Vjenčanja koja potpisujemo želimo učiniti nezaboravnima!”

LELA DESIGN TEAM

SAZNAJTE VIŠE ….

CVIJEĆE
LOKACIJE
EVENTI
PROSLAVE