VJENČANI BOUTIQUE

ORGANIZACIJA, KOORDINACIJA I DIZAJN VJENČANJA

Od idejnog rješenja do postave na terenu!

ORGANIZACIJA VJENČANJA S INDIVIDUALNIM PRISTUPOM

ČINIMO NAJLJEPŠE TRENUTKE JOŠ LJEPŠIMA

Lela Design je boutique agencija za organizaciju i koordinaciju  vjenčanja s individualnim pristupom mladencima na bazi  25 – godišnjeg iskustva na tom području. Brinemo o svim detaljima, tako da na vaš dan vjenčanja sve može biti kako treba: opušteno i veselo. Zato što smo vjenčani butik i organizacija vjenčanja možemo ponuditi kompletnu uslugu – od planiranja idejnog koncepta i stylinga, pronalaska idealne lokacije, odabira glazbenih, foto i video profesionalnih izvođača, pozivnica, tiskanih i tekstilnih  materijala, izradu unikatnih cvjetnih dekoracija, postavu dekora u prostoru, dizajn za pamćenje i još nekoliko detalja na koje ne smijete zaboraviti jer oni čine vjenčanje savršenim. Dopustite nam slobodu izbora izvođača koji su, poučeni iskustvom, esencijalni dio svakog vjenčanja. Kao što instrument mora biti uštiman da bi prekrasno zvučao, tako i svi izvođači moraju biti usklađeni da bi vjenčanje protjecalo u savršeno spontanom ritmu.

Podrobno vas savjetujemo kako uskladiti želje sa zadanim uvjetima prostora, sezonske ponude i budžeta. Komuniciramo sa svim sudionicima i preuzimamo na sebe sve logističke detalje. Imamo iskustva i znamo kako razgovarati s izvođačima, a naš ugled i reputacija jamče najbolje cijene za vas.

"Vašu viziju pretvaramo u stvarnost"

LELA DESIGN

KOORDINACIJA IZVOĐAČA TIJEKOM VJENČANJA

Vjenčanja koja potpisujemo želimo učiniti nezaboravnim… Zbog toga se posebno trudimo upoznati mladence, razumjeti želje i prepoznati „priču“ koju žele ispričati. Pomažemo i savjetujemo pri izradi vremenskog protokola i hodograma, koordiniramo sve dobavljače tijekom planiranja i na sam dan vjenčanja, komuniciramo sa svim sudionicima i preuzimamo na sebe sve logističke detalje. Na vama je samo da se opustite i pripremite za ceremoniju.

Kao voditelji projekta, mi smo vaša kontakt osoba za sva pitanja. Po potrebi organiziramo završni sastanak svih izvođača i provjeravamo povjerene uloge. Nema tajne, iza kulisa najljepših i najopuštenijih vjenčanih ceremonija i svečanosti skriva se pomno planiranje i majstorska koordinacija svih izvođača. Zabava na vjenčanju ključna je za dobro raspoloženje gostiju i ugodnu atmosferu. Ples na svili, trbušne plesačice, bal pod maskama, žonglerski perfomans, plesno baletni perfomans, koktel majstori ili cooking show zabavit će i razveseliti goste, a mladencima dati priliku za predah i opuštanje. Kreiramo i organiziramo zabavni program i tako stvaramo vjenčanja za pamćenje. Pratimo mladence kroz cijeli proces planiranja vjenčanja čime osiguravamo da događaj bude upravo onakav kakav ste zamislili!

“Vjenčanja koja potpisujemo želimo učiniti nezaboravnima!”

LELA DESIGN

ZABAVNI PROGRAM - KLJUČ ZA DOBRO RASPOLOŽENJE

VJENČANI STYLING

DIZAJN TRENUTAKA ZA PAMĆENJE

Dizajn vjenčanja uključuje dizajn svih elemenata i detalja kojima se podiže vizualna i estetska vrijednost vjenčanja.
Lela Design, zahvaljujući 25-godišnjem iskustvu na području dizajna cvijeća, snimanja modnih editorijala i postavljanja scenografija, stvara vizualni identitet vjenčanja prema vašim željama. Dobar vjenčani dizajn odlikuje smisleno tematsko i stilsko usklađivanje cvjetnih dekoracija sa svim ostalim elementima vjenčanja.

Lusteri, ogledala, okviri, video projekcije, šankovi, ratan sjedeće garniture, svjetleći elementi u prostoru, pod tanjuri i stolnjaci u tematskoj boji vjenčanja sve su dodatni elementi koje vjenčanje čine posebnim, zanimljivim i zabavnim. Za maksimalni efekt na vašem vjenčanju, predlažemo atraktivne i troškovno najprihvatljivije scenografske elemente.

Dekorativni elementi i cvjetne dekoracije omogućuju nam kompletno uređenje interijera ili eksterijera na različitim lokacijama. U jednom potezu, Lela Design vas rješava svih briga oko dizajna vjenčanja – od odabira dekora i rasvjete do transporta i postavljanja dekorativnih i scenografskih instalacija na bilo kojoj lokaciji.

 

“Vjenčanja koja potpisujemo želimo učiniti nezaboravnima!”

LELA DESIGN

KOORDINACIJA UZVANIKA NA DAN VJENČANJA

Odabrali ste i rezervirali prostor za vjenčanje, angažirali ste izvođače, ali želite biti sigurni da će sve ići glatko i bez problema? …. Koordinator vjenčanja je pravo rješenje za vas. Na dan vjenčanja svi uzvanici htjeli bi provesti malo vremena s vama, stari prijatelji htjet će vas pozdraviti, rodbina provesti vremena u vašem društvu, svi će imati nešto za pitati… I to sve baš prije početka svečanosti, a vi ćete se htjeti opustiti i pripremiti za ceremoniju. Zahvaljujući Lela Design usluzi koordinacije vjenčanja moguće je izbjeći cijeli kaos…

Lela Design pristupa koordinaciji vjenčanja profesionalno i ozbiljno. Na dan vjenčanja pratimo hodogram i koordiniramo sve izvođače, a goste usmjeravamo na ceremoniju, koktel i svečanu večeru. Kao voditelji projekta, mi smo vaša kontakt osoba za sva pitanja. Brinemo o nepredvidivim situacijama (flasteri, sprejevi protiv komaraca, vlažne maramice, igla i konac…). Pobrinut ćemo se da sve bude usklađeno i naravno besprijekorno funkcionira. Biti ćemo vam izravna linija komunikacije za obitelj, uzvanike, prijatelje i izvođače. Koordinacija vjenčanja… idealna je za vrlo zaposlene osobe i osobe koje žele opušteno i bez stresa provesti vrijeme priprema za jedan od najbitnijih dana u životu i najvažnije od svega, na dan vjenčanja!

 

“Vjenčanja koja potpisujemo želimo učiniti nezaboravnima!”

LELA DESIGN

OPUŠTENA I LEŽERNA ATMOSFERA

GALERIJA

Bajkovito vjenčanje u srcu Zagreba. Jezero Jarun je najljepša lokacija za organizaciju privatnih i poslovnih događaja.

Sukladno željama Sarah i Đorđa organizirali smo vjenčani festival na predivnoj stanciji Baraciji!!!

Htjeli su lokaciju u Istri, dobru hranu, najluđu zabavu, opuštenu i ležernu atmosferu … pogledajte kako je izgledalo…