ORGANIZACIJA I PLANIRANJE VJENČANJA

Lela Design je studio za organizaciju, koordinaciju i styling vjenčanja s individualnim pristupom mladencima i dugogodišnjim iskustvom na tome području. Brinemo o svim detaljima, tako da na vaš dan vjenčanja sve može biti kako treba: opušteno i veselo. Zato što smo vjenčani butik i organizacija vjenčanja možemo ponuditi kompletnu uslugu – od planiranja idejnog koncepta i stylinga, pronalaska idealne lokacije, odabira izvođača, izrade i postave dekoracija u prostoru te koordinacije na dan vjenčanja.

Dizajn trenutaka za pamćenje

Tiskani materijali

G-Lela Design glamurozno boho vjenčanje pod šatorom

Unikatni detalji

Vrhunska oprema

Stvaramo savršene tematske dekoracije prostora i stolova, odabiremo rasvjetu i smisleno spajamo sve dekorativne elemente u jednu stilsku cjelinu. Lusteri, svijeće, žarulje, svjetiljke, ogledala, video projekcije, barovi, stolnjaci i stolice dodatni su elementi koji vjenčanje čine posebnim, zanimljivim i zabavnim.

“Pretvaramo vašu viziju u stvarnost”

Lela Design

Styling I cvjetni dizajn za vjencanja by Lela Design

KOORDINACIJA NA DAN VJENČANJA

Pomažemo i savjetujemo pri izradi vremenskog protokola, koordiniramo sve izvođače tijekom planiranja i na sam dan vjenčanja, komuniciramo sa svim sudionicima i preuzimamo na sebe sve logističke detalje. Na vama je samo da se opustite i pripremite za ceremoniju. Kao voditelji projekta, mi smo vaša kontakt osoba za sva pitanja. Nema tajne, iza kulisa najljepših i najopuštenijih vjenčanih ceremonija i svečanosti skriva se pomno planiranje i majstorska koordinacija svih izvođača.

Činimo najljepše trenutke još ljepšima

Dizajn vjenčanja by Lela Design
G-Lela Design organizacija vjenčanja Istra Rovinj Dvorac
Vjencano planiranje by Lela Design

Dopustite nam slobodu izbora izvođača koji su, poučeni iskustvom, esencijalni dio svakog vjenčanja. Kao što instrument mora biti uštiman da bi prekrasno zvučao, tako i svi izvođači moraju biti usklađeni da bi vjenčanje protjecalo u savršeno spontanom ritmu. Zabava na vjenčanju presudna je za dobro raspoloženje gostiju i ugodnu atmosferu. Kreiramo zabavan program, i tako ćemo sklopiti nezaboravna vjenčanja.

“Vjenčanja koja potpisujemo želimo učiniti nezaboravnima!”

LELA DESIGN TEAM

SAZNAJ VIŠE …

CVIJEĆE
LOKACIJE
EVENTI
PROSLAVE