Styling za snimanje

styling za snimanje

Styling za snimanje

styling za snimanje

STAYLING ZA SNIMANJE

KAKO RADIMO STAYLING ZA SNIMANJE

Pričamo priče rekvizitima i cvijećem kao našim najjačim alatom u kreativnom izražavanju.

Stilsko oblikovanje seta jest stvaranje idealne scenografije za različite prilike i događaje koji su tematski uvjetovani od strane klijenata: velikih tvrtki, fotografa, časopisa i privatnih osoba. Takva snimanja zahtijevaju znanje, iskustvo, stručnost i savršeno oko za sklad, boje, teksture i kompoziciju. Bilo da se radi o editorijalu za časopis, reklami ili korporativnom katalogu, dočarajte priču, koncept, osjećaj ili poruku krajnjem korisniku.

Lela Design studio ima dvadeset godina iskustva u kreativnoj industriji i može se pohvaliti suradnjom s cijelim timom profesionalaca potrebnih za ovakva snimanja – vrhunskim fotografima, stručnjacima za rasvjetu, dizajnerima, stilistima, vizažistima i frizerima – ali i zanimljivim lokacijama.

Pomno biranim vlastitim inventarom olakšavamo cijeli proces i nudimo različite stilove za različite potrebe stilskih oblikovanja.

U radu na takvim snimanjima blisko surađujemo s art direktorima, PR–ovcima, ljudima iz marketinga, dizajnerima ili privatnim osobama koje nas angažiraju kako bismo njihove prostore ili proizvode doveli do stilskog savršenstva. Kreativnost u ovom poslu postiže svoj maksimum i daje nam krila.


Top