FOTO STYLING

STVARAMO IDEALNE I SKLADNE KOMPOZICIJE S REKVIZITIMA I CVIJEĆEM

Cvijeće je najjači alat u kreativnom izražavanju

VELIKI IZBOR CVIJEĆA, OPREME I DEKORA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PROFESIONALNI SURADNICI

Stilsko oblikovanje seta jest stvaranje idealne scenografije za različite prilike i događaje koji su tematski uvjetovani od strane klijenata: velikih tvrtki, fotografa, časopisa i privatnih osoba. Mirela Lela Mikšić ima dvadeset pet godina iskustva u kreativnoj industriji i može se pohvaliti suradnjom s cijelim timom profesionalaca potrebnih za ovakva snimanja – vrhunskim fotografima, stručnjacima za rasvjetu, dizajnerima, stilistima, vizažistima i frizerima – ali i zanimljivim lokacijama.

" Kad riječi nisu dovoljne "

LELA DESIGN

IDEJNA RJEŠENJA

Ideje se ponekad stvaraju spontano i brzo, a ponekad vrlo analitički i planirano, pa prolaze kroz sve potrebne procese. Sve ovisi o vrsti i potrebi samog klijenta, bio on velika korporacija ili pojedinac koji želi impresionirati svoje goste i napraviti scenografiju za npr. svečanu večeru. Naša scenografska snimanja mogla bi se opisati kao stvaranje idealne i skladne kompozicije s rekvizitima i cvijećem. Često služe kao umjetnička pozadina za modne editorijale u časopisima, savršeno dizajnirane izloge, kreativne reklame ili ukusno uređene stolove za večeru.

Viziju klijenta pretvaramo u stavrnost

LELA DESIGN

NAJBOLJI FOTOGRAFI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.