Styling za snimanje

styling za snimanje

Styling za snimanje

styling za snimanje

STYLING ZA SNIMANJE

KAKO RADIMO STAYLING ZA SNIMANJE

Pričamo priče rekvizitima i cvijećem kao našim najjačim alatom u kreativnom izražavanju.

 

Stilsko oblikovanje seta jest stvaranje idealne scenografije za različite prilike i događaje koji su tematski uvjetovani od strane klijenata: velikih tvrtki, fotografa, časopisa ili privatnih osoba. Takva snimanja zahtijevaju znanje, iskustvo, stručnost i savršeno oko za sklad, boje, teksture i kompoziciju.

 

PROFESIONALNI TIM

Lela Design studio ima 20 godina iskustva u kreativnoj industriji i može ponuditi suradnju kompletnog tima profesionalaca potrebnih za ovakva snimanja – vrhunske fotografe, stručnjake za rasvjetu, dizajnere, modne stiliste, visažiste i frizere – ali i zanimljive lokacije.

 

KREATIVNO IZRAŽAVANJE

U radu na takvim snimanjima blisko surađujemo s art direktorima, PR–ovcima, ljudima iz marketinga, dizajnerima ili s privatnim osobama koji nas angažiraju kako bismo njihove proizvode ili prostore doveli do stilskog savršenstva.
Kreativnost u ovom poslu postiže svoj maksimum i daje nam krila.

Ideje se ponekad stvaraju spontano i brzo, a ponekad vrlo analitički i planirano, pa prolaze kroz sve potrebne procese. Sve ovisi o vrsti i potrebi samog klijenta, bio on velika korporacija ili pojedinac koji želi impresionirati svoje goste i napraviti scenografiju za npr. svečanu večeru.


Top