O NAMA

Mirela Lela Mikšić, vlasnica, duša i srce Lela Designa. Energična kreatorica raskošnog i romantičnog cvjetnog stila. Živi za Lela Design 24 sata na dan. Uvijek u toku i potrazi za novim, ljepšim i boljim. Radoholična, prirodno talentirana multitaskerica. Uvijek cool – možda zato što uvijek ima plan B i barem 3 nove ideje u rukavu. Na nogama od ranog jutra jer osobno bira najbolje cvjetne vrste. Redovito odlazi u prirodu gdje puni baterije tražeći netaknute prirodne forme i oblike.

Dizajn trenutaka za pamćenje

G-Lela Design cvjetna radionica bozicni vjencic

Ljubav

BLOG-zagreb 17.10.2020 zoo, making of, secret dinner, storygourmet, gourmet, jamnica, zoloski vrt, vecera, tajna vecera, priprema, dizajn, kovid filip hofer Processed with VSCO with a6 preset

Trendovi

Mirela Lela Miksic organizator i koordinator događaja

Putovanja

Lela se trudi biti u toku, prati svjetske i domaće trendove u umjetnosti, modi, dizajnu i naravno cvijeću. Koristi svaku priliku za putovanja, posjećuje stručne sajmove i izložbe u Londonu, Parizu, Milanu… gdje traži inspiraciju i nabavlja literaturu. Nedavno je završila i prestižnu školu za Organizaciju i dizajn vjenčanja Preston Bailey-ja u New Yorku.

” Energična kreatorica raskošnog i romantičnog stila “

ADRIA MEDIA

G-BLOG-Lela Design cvjetna radionica cvjetne krune

Svoje znanje i iskustvo rado dijeli surađujući na različitim projektima – Lifestyle akademija, kao gošća-predavačica u Međunarodnom klubu žena, gošča-predavačica na Sajmu vjenčanja u Zagrebu i Mostaru, vanjska suradnica u magazinima – Story vjenčanja, Story, Sensa, Elle… na temu cvjetnog dizajna. S jednakom pažnjom pristupa svim projektima, ali veliki i glamurozni eventi posebno su joj zadovoljstvo i izazov. Sa svojim kreativnim scenografijama osvaja već dugi niz godina nagrade za najbolja dekorativna uređenja izložbenih prostora.

Da bi najljepši trenuci postali još ljepši

Mirela Lela Miksic organizator i koordinator događaja 4
Mirela Lela Miksic organizator i koordinator događaja
Mirela Lela Miksic

“O njenoj predanosti svom pozivu te nezaboravnim „umjetničkim djelima“ koje stvara pisali su brojni domaći magazini i stručni časopisi”

LELA DESIGN TEAM