O NAMA

Mirela Lela Mikšić, vlasnica, duša i srce Lela Designa. Energična kreatorica raskošnog i romantičnog cvjetnog stila. Živi za Lela Design 24 sata na dan. Uvijek u toku i potrazi za novim, ljepšim i boljim. Radoholična, prirodno talentirana multitaskerica. Uvijek cool – možda zato što uvijek ima plan B i barem 3 nove ideje u rukavu. Na nogama od ranog jutra jer osobno bira najbolje cvjetne vrste. Redovito odlazi u prirodu gdje puni baterije tražeći netaknute prirodne forme i oblike.

Dizajn trenutaka za pamćenje

Lela Design cvjetna radionica bozicni vjencic

Ljubav

Lela Design Secret dinner15

Trendovi

Mirela Lela Miksic organizator i koordinator događaja

Putovanja

Lela se trudi biti u toku, prati svjetske i domaće trendove u umjetnosti, modi, dizajnu i naravno cvijeću. Koristi svaku priliku za putovanja, posjećuje stručne sajmove i izložbe u Londonu, Parizu, Milanu… gdje traži inspiraciju i nabavlja literaturu. Nedavno je završila i prestižnu školu za Organizaciju i dizajn vjenčanja Preston Bailey-ja u New Yorku.

” Energična kreatorica raskošnog i romantičnog stila “

ADRIA MEDIA

Lela Design cvjetna radionica cvjetne krune

Svoje znanje i iskustvo rado dijeli surađujući na različitim projektima – Lifestyle akademija, kao gošća-predavačica u Međunarodnom klubu žena, gošča-predavačica na Sajmu vjenčanja u Zagrebu i Mostaru, vanjska suradnica u magazinima – Story vjenčanja, Story, Sensa, Elle… na temu cvjetnog dizajna. S jednakom pažnjom pristupa svim projektima, ali veliki i glamurozni eventi posebno su joj zadovoljstvo i izazov. Sa svojim kreativnim scenografijama osvaja već dugi niz godina nagrade za najbolja dekorativna uređenja izložbenih prostora.

Da bi najljepši trenuci postali još ljepši

Mirela Lela Miksic organizator i koordinator događaja 4
Mirela Lela Miksic organizator i koordinator događaja
Mirela Lela Miksic

“O njenoj predanosti svom pozivu te nezaboravnim „umjetničkim djelima“ koje stvara pisali su brojni domaći magazini i stručni časopisi”

LELA DESIGN TEAM