VJENČANI PLANER I ZAŠTO VAM JE POTREBAN

KAKO U ŠAROLIKOJ PONUDI PRONAĆI PRAVE VJENČANE PLANERE

Postoje pravi vjenčani planeri i oni koji tu nisu. No kako se u šarolikoj ponudi koja se nudi na tržištu odlučiti za prave planere iza kojih stoji bogato iskustvo i koji će vam zaista biti od pomoći. Danas je popularno da u svakom segmentu vjenčanja postoji organizator vjenčanja, bilo da se radi o organizatoru na samoj lokaciji ili pak organizatoru koji se bavi cateringom.

Mirela-Lela-Miksic-vlasnica-studia-Lela-Design-5.jpg

KAKO PREPOZNATI DOBROG VJENČANOG PLANERA?

To je osoba s iskustvom, dobrim konekcijama i iskustvom koja svaki fijasko može spriječiti i vaš dan učiniti nezaboravnim. On je taj koji vodi, dogovara, koordinira, nadgleda sve dijelove vjenčanja, od onog prvog sastanka, pa sve do zadnjih minuta na samom vjenčanju. 

Profesionalni vjenčani planer vodi mladence kroz samu organizaciju, pomaže im raznim savjetima, ima puno iskustva zašto u pojedinim slučajevima je bolje odabrati lokaciju A umjesto lokacije B.

Vjenčani planer je vaša osoba od povjerenja koja i po godinu i više dana organizira sve što je potrebno za vaš veliki i savršeni dan, ponekad i sve to u strogoj tajnosti, ako se radi o nekim javnim osobama. Savjetuje vas, brine da u svakom trenu znate troškove, detalje kada i što će se događati te kako će izgledati pojedini dijelovi.

Da bi bili sigurni da je vaš organizator onaj pravi svakako provjerite njegove reference i iskustva drugih mladenca.

SVAKI DETALJ JE BITAN

Vjenčani planer brine o svim detaljima – od pozivnica, okupljanja gostiju, ceremonije, koktela, svečane večere, cvijeća i cvjetnih dekoracija, fotografa, glazbe, rasvjete, poklona… No tu popis ne staje. Organizator se brine o montaži i demontaži svih uključenih izvođača te ih prati od ceremonije pa sve do kraja protokola kako bi sve prošlo bez stresa za mladence i uzvanike.

Profesionalnom vjenčanom planeru ništa ne smije promaknuti pa tako kad vaš bend odluči odsvirati još jedan set, a prema hodogramu planiran je izlazak juhe na stol, planer koordinira kuhinju i pazi da se u tom trenutku pričeka kako bi gosti nakon odplesanog seta imali toplo serviranu juhu.

Da, puno je detalja koji se događaju na sam dan i koje većina gostiju niti ne vidi, ali i to je poanta cijele priče, da sve teče kako treba. Jedna od najvažnijih stvari, osim iskustva, je ta da vjenčani planer radi za mladence i nije pod utjecajem kumova, roditelja ili nekog drugog. Stoga možete biti sigurni da će vaše želje na kraju biti ispoštovane, bez onog dodatnog „ ali“. 

Vjenčani planer je vaš najbolji “gost” jer ima zadatak voditi računa o vama i svemu što vi želite da se događa na vjenčanju. On je taj koji dirigira cijelim orkestrom kako bi vaše vjenčanje bilo savršeno – baš onakvo kakvo želite pamtiti.