VJENČANJA NA OTVORENOM

ZAŠTO IH VOLIMO NO O ČEMU TREBA VODITI RAČUNA?

Sezona toplog vremena je pred nama i jedva smo dočekali duge tople ljetne noći. Čini se kao idealno za organiziranje vjenčanja na otvorenom i pod zvijezdama. Vi, on, zvjezdano nebo i vama najdraži ljudi…čini se kao savršeni scenarij. I je, no ipak potrebno je voditi računa o nekoliko bitnih stvari.

ŽELIM VJENČANJE BAŠ KAO S PINTERESTA

Danas koliko god nas Pinterest inspirira, volimo i sami potražiti inspiraciju na njemu, treba biti svjestan da slike vjenčanja na otvorenom, pod savršenim zvjezdanim nebom su napravljene u kontroliranim uvjetima, upravo kako bi vas očarale i inspirirale. Postoji cijela produkcija, set up raznih profesionalaca koji su stvorili savršene kadrove ne bi li te slike ispale savršene.

No, stvarnost je nešto posve drugačije. Planirate li vjenčanje na otvorenom budite svjesni da uvijek postoji mogućnost ljetnih pljuskova, vjetra, prirodnih pojava koje mogu u sekundi narušiti vašu idilu. Sve što ne želite na svoj dan vjenčanja. Da istina, vjenčanja na otvorenom izgledaju jednostavno savršeno, no kod takvih vjenčanja morate biti fleksibilni i uvijek imati back up plan.

Što se tiče samih dekoracija i tu ćete imati neka ograničenja jer treba voditi računa da se ne koriste previsoke vaze, dekoracije na podestima te bilo kakvi stakleni predmeti jer dovoljan je malo jači povjetarac i vaša savršena slika s Pinteresta pretvorit će se u najgori horor za vas i vaše goste.

JE LI MOGUĆE IMATI LJETNO VJENČANJE NA OTVORENOM?

Naravno da je, no morate imate dodatni plan. Moguće je pronaći lokacije koje imaju dio terasa na otvorenom pa ipak vašu savršenu pjesmu možete otplesati pod otvorenim nebom, ili pak možete odabrati šator. 

Iako se mladenci nerado odlučuju za šatore, upravo oni dobro su rješenje za vjenčanja na otvorenom. Nude vam dodatnu sigurnost da ćete ipak biti zaštićeni u slučaju lošeg vremena te da se vaš višemjesečni trud na kraju ipak isplatit. Šatori su danas toliko usavršeni da osim sigurnosti, stvaraju i savršenu scenografiju za vjenčanja na otvorenom.

Za nas kao organizatore, važno je skrenuti pozornost mladencima na sve okolnosti koje mogu očekivati ako će organizirati vjenčanje na otvorenom. Međutim kada dođe taj dugo očekivani i planirani dan, a vi se spremate i zabavljate s prijateljicama, a vani je prolom oblaka, Organizator je pravi melem na ranu jer mi ćemo se pobrinuti oko svih tehničkih problema i svjesni da je baš vjenčanje na otvorenom, to divno “Pinterest vjenčanje” nešto najdivnije što si možete poželjeli uvijek.