GDJE
DOBRE
EMOCIJE
RASTU

CVJETNI DIZAJN VJENČANJA

Lela Design ima unikatni pristup oblikovanju i dizajniranju cvijeća. Iako smo poznati po romantičnim, pastelnim tonovima i mekim cvjetnim oblicima, cvjetni dizajn uvijek usklađujemo sa željama mladenaca, zadanom temom vjenčanja i drugim stilskim elementima.
Cvjetne dekoracije izrađujemo od visoko kvalitetnog prirodnog sezonskog cvijeća koje miješamo s ekskluzivnim uvoznim cvijećem. Možemo ponuditi neobične i rijetke cvjetne vrste, što garantira dojmljive i jedinstvene dekoracije. U stalnoj smo potrazi za novim, atraktivnim biljnim vrstama te neobičnim načinima njihovog kombiniranja i kreativnog oblikovanja.

 
Svježinu, kvalitetu i dugovječnost dekoracija osiguravamo provjerenim načinima čuvanja i pripreme biljnog materijala te najboljim uvjetima transporta do lokacije posebnim transportnim vozilima (hladnjačom).
Lela Design tim prati svjetske trendove u dizajnu cvijeća i teži dostići kvalitetu ponude i radova najboljih europskih florista i cvjetnih studija.
Sa svakim novim vjenčanjem nastojimo biti drukčiji – kreativni, moderni i inovativni. Predlažemo troškovno optimalna rješenja i dajemo maksimum unutar zadanog budžeta. Imamo više od 20 godina iskustva, poznajemo aktualnu ponudu cjenovno najpovoljnijeg cvijeća i pravi smo znalci u balansiranju unutar zadanih budžeta!

Pregledajte galeriju naših stvarnih vjenčanja……

Cvijeće i dekoracije za vjenčanje su veličanstvena kulisa svečane ceremonije vjenčanja ili svadbene večere, a diskretno stvaraju i željeni ugođaj - od elegantnog do toplog ili ležernog.

INTERNET TRGOVINA CVIJEĆA

Pregledajte dostupne bukete cvijeća i cvjetne dekoracije u Lela Design internet trgovini cvijeća. Naručite cvijeće on-line za područje dostave grada Zagreba.

 

Recite nam…
o kojoj se prigodi radi (godišnjica, rođendan, rođenje djeteta, posljednji ispraćaj, vjerski blagdani, poslovno ili privatno…) i opišite nam osobu, koliko želite potrošiti i što napisati u poruci.

 

Mi ćemo…..
od kvalitetnog i svježeg materijala, slobodno interpretirati vaše zahtjeve i stvoriti cvjetnu kreaciju po mjeri.
Naši najzadovoljniji  klijenti obično su oni koji imaju puno povjerenje u našu estetsku prosudbu i ostave nam slobodne ruke za odabir i kreaciju. Studio Lela Design stvara dekoracije poštujući potrebe i želje klijenta, pri čemu slijedi vlastiti umjetnički stil.
Pratimo tekuću ponudu na tržištu, a pri odabiru cvijeća za vašu narudžbu, rukovodimo se svježinom, klasom, kvalitetom, zadanom temom te posebnim zahtjevima i karakteristikama osobe ili prostora. Ako trebate dostavu za isti dan, odabrat ćemo nešto iz dnevnog postava u našem studiju. 

 

Za posebne zahtjeve, molimo javite se dan ranije, kako bismo traženo mogli nabaviti na vrijeme.

Vrijeme narudžbe: pon – pet 09.00- 17.00

 

Primitak narudžbe potvrdit ćemo isti dan. Za dostavu koristimo pouzdanu dostavnu službu.

Dostava se vrši samo za područje Zagreba.

Trebate cvjetnu dekoraciju kojom ćete ukrasiti ured ili dom? Tražite buket cvijeća ili cvijeće na poklon? Niste iz zagreba ili hrvatske, ali želite poslati cvijeće u zagreb?

STYLING ZA SNIMANJE

Pričamo priče s rekvizitima i cvijećem kao našim najjačim alatom u kreativnom izražavanju.
Stilsko oblikovanje seta jest stvaranje idealne scenografije za različite prilike i događaje koji su tematski uvjetovani od strane klijenata: velikih tvrtki, fotografa, časopisa ili privatnih osoba. Takva snimanja zahtijevaju znanje, iskustvo, stručnost i savršeno oko za sklad, boje, teksture i kompoziciju.

Lela Design studio ima 20 godina iskustva u kreativnoj industriji i može ponuditi suradnju kompletnog tima profesionalaca potrebnih za ovakva snimanja – vrhunske fotografe, stručnjake za rasvjetu, dizajnere, modne stiliste, visažiste i frizere – ali i zanimljive lokacije.
U radu na takvim snimanjima blisko surađujemo s art direktorima, PR–ovcima, ljudima iz marketinga, dizajnerima ili s privatnim osobama koji nas angažiraju kako bismo njihove proizvode ili prostore doveli do stilskog savršenstva.
Kreativnost u ovom poslu postiže svoj maksimum i daje nam krila.
Ideje se ponekad stvaraju spontano i brzo, a ponekad vrlo analitički i planirano, pa prolaze kroz sve potrebne procese. Sve ovisi o vrsti i potrebi samog klijenta, bio on velika korporacija ili pojedinac koji želi impresionirati svoje goste i napraviti scenografiju za npr. svečanu večeru.
Naš cvjetni styling često služi kao umjetnička pozadina za modne editorijale u časopisima, savršeno dizajnirane izloge, kreativne reklame ili ukusno uređene stolove za večeru.

UGOVORI ZA TJEDNO/MJESEČNO DEKORIRANJE UREDA ILI DOMA

Nudimo uslugu unutarnjeg cvjetnog uređenja poslovnih i privatnih prostora (pult, recepcija, čekaonice, sobe za sastanke). Dekoracije mogu biti od jednostavnih vaza sa svježim cvijećem do većih cvjetnih dekoracija i instalacija. Raspolažemo velikim količinama vlastitih vaza (staklene, srebrne, zlatne, bijele, crne, antikne, moderne…) i dekorativnog inventara koji nam omogućuje raznoliku kreativnost.

Dekoriramo i nudimo idejna rješenja za nabavu poslovnih poklona.

 

 

USLUGE DEKORIRANJA PROSTORA I DOSTAVE NA VAŠU ADRESU:

 

Dekoracije na tjednoj bazi – svaki ponedjeljak u vaš ured ili poslovni prostor donosimu cvjetnu dekoraciju svježeg cvijeća

Dekoracije na mjesečnoj bazi

Dekoracije na godišnjoj bazi – proljeće, ljeto, jesen i zima

Dekoracije za blagdane, praznike ili razne proslave – Božić, Uskrs, Valentinovo, rođendani, poslovni ručkovi, domjenci…

 

Nudimo i dostavu buketa za poslovne partnere i suradnike – izaberite u našoj Internet trgovini cvijeća.

 


Top
Top