BAJKOVITO VJENČANJE UZ JEZERO

Vjenčanja na obali jezera puna su romantike, bajkovitih scenografija, čudesnih trenutaka, nezaboravnih fotografija,… i zato vas mi upravo vodimo na jedno takvu bajkovito vjenčanje uz jezero Jarun u Zagrebu.

Njih dvoje je znalo samo da žele vjenčanje u Zagrebu pod šatorom na nekoj predivnoj i čarobnoj lokaciji. Nakon prvog sastanka sa našim mladencima odmah smo znali da za njih imamo nešto posebno čime su i oni sami ostali zadivljeni.  No, kako bi u potpunosti mogli uživati u ovakvoj lokaciji i svemu što ona nudi valjalo je organizirati i pripremiti niz elemenata i tehničkih stvari, te uskladiti sve osobe koje su sudjelovale u pripremi ovako nečeg velikog i posebnog. Sama postava vjenčanja pripremala se četiri dana i u njoj je sudjelovalo preko 40 ljudi, a sve ih je uspješno vodila naša koordinatorica. 

U samome šatoru odlučili smo se za okrugle stolove koje su krasile staklene vaze različitih visina i prepunih bijeloga cvijeća poput bogatih i moćnih hortenzija te profinjenih i elegantnih phalenopsisa. Za još bolji romantičan i topli ugođaj ambijenta šatora postavili smo svijeće u staklene svijećnjake.

Svakog uzvanika dočekao je menu dekoriran bogatom satensko vrpcom te personaliziranim pečatom. Isto tako je svaki gost na odlasku dobio poklončić koji je bio upakiran u personaliziranu kutijicu.

Kako bi gosti mogli uživati u prirodnoj ljepoti obale jezera odabrali smo šator staklenih stijena, a za još bolji ugođaj kada padne noć tu je bilo zvjezdano nebo izrađeno od lampica koje su se prostirale po cijelom krovu šatora. 

Fotografije: Sanja Jagatić, Roman Ivanov