DIZAJN VJENČANJA I PROSLAVA

Tražite li inspiraciju za svoj veliki dan u nadi da ćete uspješno primijeniti tuđe ideje, ovo je prava tema za vas – jer kako biti posebni dok kopirate nečiju proslavu?

Savršenu i jedinstveno vjenčanje nećete pronaći na Pinterestu, čak ni u ovoj temi, jer pojam “jedinstven” doslovno znači “biti poseban, neponovljiv”, a teško da bismo mogli reći kako smo jedinstveni dok nastojimo kopirati nečiju proslavu. Zato vam donosimo savjete uz koje ćete lakše uroniti u vlastite želje i tako oblikovati svoj dan, bilo da se radi o vjenčanju, proslavi rođendana, djevojačkoj ili nekom druženju sa prijateljima. Jer to je korak do jedinstvenog vjenčanja, baš po vašoj želji.

KAKO KORISTITI NADAHNUĆE S INTERNETA?

Potpuno je u redu tražiti inspiraciju. Zapravo se preporučuje pretraživanje fotografija koje će vam pomoći donijeti odluke i potaknuti kreativne ideje. Primjerice, ako pronađete fotografiju prekrasnog aranžmana za stol, pošaljite je svome vjenčanom dizajneru i objasnite zašto vam se sviđa. Za stvaranje idejnog rješenja priložite više njih, i to ne samo one koje prikazuju ceremoniju vjenčanja nego i odjeću, ukrase za dom, grafički dizajnsve što vas nadahnjuje. Stilistima vjenčanja takvi primjeri itekako mogu pomoći stvoriti jedinstvene ideje upravo za vaš dan, ovisno o lokaciji, izgledu restorana, šatora ili prazne livade.

ZABORAVITE OČEKIVANJA

Sanjate li o jedinstvenom eventu, važno je zaboraviti sve stvorene predodžbe o tome kako bi vaše vjenčanje trebalo izgledati. Zanemarite ono što ste vidjeli na proslavama svojih prijatelja ili što roditelji i obitelj misle da bi bilo dobro. Vaš bi najveći prioritet trebao biti oblikovanje dana u kojem ćete se osjećati ugodno te uživati u svakom koraku i detalju. Zato je važno ideje i očekivanja podijeliti s profesionalcima koji imaju veliko iskustvo kako bi sve to mogli pretvorili u stvarnost.

KORAK PO KORAK DO POSEBNE SVEČANOSTI

Već pri prvom susretu, osluškujući vaše želje, profesionalci u kreiranju visoke estetike stvaraju sliku vašeg vjenčanja, skiciraju ideje i nude prva rješenja. Svakim sljedećim sastankom, pozivom ili e-mailom skice se nadopunjuju te malo-pomalo zajedno dolazite do izgleda vašeg jedinstvenog dana za pamćenje.

IDEJE IZ STVARNIH VJENČANJA

Objave i priče o stvarnim proslavama iznimno su važne jer omogućuju da se stekne slika o parovima koji su prihvatili neobične ideje, mladencima koji su nam dopustili da zajedno istaknemo njihov stil. Te su priče primjer suradnje i trenutak kada snovi o jedinstvenim i lijepim vjenčanjima postanu stvarnost.