Akcija!

Orhideja Cymbidium u antik vazi

80,00 99,00 

Dekoracija u antik vazi kreirana je od elegantnih grana Cimbidium orhideja. Budi duh i unosi dobro raspoloženje. Idealan poklon za one istančanog ukusa i hrabrog duha. Dekoracija dobro izgleda i u poslovnim i u privatnim interijerima.

Vaza je uključena u cijenu. Cvijeće u vazi je odlično rješenje za situacije kad vam treba gotova cvjetna dekoracija ili kad niste sigurni da li primatelj(ica) ima pravu vazu pri ruci. Uz cvijeće dolazi i personalizirana kartica s Vašom porukom. Dekoracija dolazi omotana u više slojeva svilenih šuškavih papira u bijeloj kutiji dimenzija 3o cm x 3o cm x 3o cm i ukrašena satenskom vrpcom.

Imajte na umu – nabava cvijeća je sezonske prirode. Cvijeće nedostupno u vrijeme narudžbe bit će zamijenjeno drugim, iste estetske vrijednosti i kvalitete. Zbog toga se isporučena cvjetna dekoracija može razlikovati od proizvoda sa slike. Hvala na razumijevanju!

Ako želite biti sigurni da će određeno cvijeće biti dostupno baš na određeni dan, naručite i do 10 dana unaprijed. Cvijeće naručujemo od domaćih proizvođača, ali i sa svjetskih burzi od Nizozemske do Ekvadora te molimo za razumijevanja prilikom naručivanja.