Profinjeno cvijeće u vazi

250,00 320,00 

Profinjeno cvijeće u vazi –  dekoracija za osobe koje vole glamur!

Prekrasna cvjetna priča kreirana od najfinijih cvjetnih vrsta te začinjena prigodnim elegantnim sezonskim dekorima. Boje cvijeća su pastelne što je prepoznatljiv stil Lela Design studia.

U cijenu je uključena vaza. Cvijeće u vazi je odlično rješenje za situacije kad vam treba gotova cvjetna dekoracija ili kad niste sigurni da li primatelj(ica) ima pravu vazu pri ruci. Uz cvijeće dolazi i personalizirana kartica s vašom porukom. Dekoracija dolazi omotana u više slojeva svilenih šuškavih papira u bijeloj kutiji dimenzija 3o x 3o x 3o cm i  ukrašena satenskom vrpcom.

Imajte na umu – nabava cvijeća je sezonske prirode. Cvijeće nedostupno u vrijeme narudžbe bit će zamijenjeno drugim, iste estetske vrijednosti i kvalitete. Zbog toga se isporučena cvjetna dekoracija može razlikovati od proizvoda sa slike. Hvala na razumijevanju

Ako želite biti sigurni da će određeno cvijeće biti dostupno baš na određeni dan, naručite i do 10 dana unaprijed. Cvijeće naručujemo od domaćih proizvođača, ali i sa svjetskih burzi od Nizozemske do Ekvadora te molimo za razumijevanja prilikom naručivanja.