USKRSNE DEKORACIJE by LELA DESIGN

Kroz nekoliko jednostavnih koraka Vaš dom će zasjati u pravom uskršnjem duhu. Upravo kod kreiranja uskršnje kolekcije željeli smo osmisliti uskrsne dekoracije kojima se vrlo jednostavno može ukrasiti dom u blagdanskom duhu. Predivno je kada cijela kuća odiše dekoracijama koje su stilski povezane. 

Vjencic od maslina by Lela Design

Inspiracija nam je bila priroda koja se budi u proljeće. Tako smo u ručno pleteno gnijezdo od lijana zasadili lukovice mini narcisa koje u dom unose neodoljivi miris proljeća, dodatni dekor čine nježna perja i prirodna jaja. Za osobe profinjenijeg stila gnijezdo smo smjestili na stakleni etažer s elegantnom nogom. Oba gnijezda su idealna kao dekor blagdanskog stola, a super će se uklopiti i na nižoj komodi u vašoj dnevnoj sobi. 

Vjerujemo kako bez masline ne može proći Uskrs te smo od svježih grančica masline ispleli bogati vijenac za vrata koji može poslužiti i kao gnijezdo u koje ćete smjestiti lijepo obojene pisanice ili kuhana jaja za uskršnji doručak. Vijenac ispleten od maslina lijepo će izgledati i na zidu vaše blagovaonice ili dnevne sobe.  

Vrlo zanimljiv i totalno prirodan je vjenčić od brezinih šiba s dodatkom masline i eukaliptusa te vrlo elegantnim paunovim perjem. Vjerujemo kako ćete baš njime gostima izmamiti osmijeh već na ulazu. Pobrinuli smo se i za ljubitelje cvijeća te od najfiniji proljetnica napravili bukete u brezinim korama. Odlično su se uklopili u cijelu kolekciju.

No, kako nam se priroda budi i voćke su u punom cvatu, budite slobodni uzeti nekoliko grana procvalih voćaka, staviti Ih u vazu te na taj način upotpuniti svoj blagdanski stol.
Svakako ako niste tip osobe i nemate vremena sami izrađivati svoje uskršnje dekoracije posjetite naš web shop (https://leladesign.hr/dostava-cvijeca-zagreb) i naručite svoju uskršnju dostavu, a kada dostava stigne uzmite čašu vina i zajendo sa svojim najmilijima nazdravite što ste zajedno na okupu.

Lela Design tim vam želi sretan Uskrs!