CVIJEĆE ZA VJENČANJE I KAKO GA ODABRATI?

ISPRIČAJTE SVOJU PRIČU CVIJEĆEM I OSTAVITE SVE PRISUTNE BEZ DAHA

Bez obzira da li ste romantičarka, vintage girl ili pak minimalistica koja obožava zelenu boju, cvijeće i zelenilo savršeno mogu ispričati vašu ljubavnu priču. Iako se čini da odabir cvijeća za vjenčanje možda i nije tako jednostavan, vjerujte mi, vrlo lako i jednostavno zajedno možemo doći do rješenja s kojim ćete biti vrlo zadovoljni.

Za mene je svako vjenčanje drugačije i jedinstveno i nema toga što ne možemo napraviti s cvijećem ( i zelenilo raznih oblika je za mene cvijeće:). Kako biste lakše odlučili koje cvijeće za vjenčanje želite, za početak odredite glavne tonove koji će prevladavati na vašem vjenčaju. Upravo to je onaj poseban „touch“ koji će svi primijetiti. Bez obzira hoće li vaše cvijeće za vjenčanje biti u pastelnim tonovima, crvenoj, kombinaciji jakih boja ili pak zelenilu s malo bijele boje, upravo to je ono po čemu ste vi posebni i ono zbog čega je vaš stil vjenčanja jedinstven.

Kada odaberete osnovne tonove, svakako valja voditi računa da se cvjetni oblici i cvjetni dizajn uklapa s ostalim stilskim elementima koje ste zamislili na vašem vjenčanju. Na taj način cvijeće na vjenčanju postaje samo kulisa svega ostaloga. Kada ste odlučili koji su to tonovi, s potpunim povjerenjem se možete prepustiti mojem timu jer nama je zaista važno da sve cvjetne dekoracije budu napravljene od visoko kvalitetnog prirodnog sezonskog cvijeća koje se savršeno kombinira s ekskluzivnim uvoznim cvijećem.

Ne brinite ne postoje dva ista vjenčanja, jer osim vas i vaše bolje polovice, svako vjenčanje nosi svoju energiju, stil koji „nosite“, a ja i moj tim ćemo se potruditi da neobični način kombiniranja cvijeća učine vašu cvjetnu kulisu veličanstvenom.

Svakako prije nego krenete sa samim priprema za vjenčanje potražite inspiraciju na Pinterestu, Instagramu kako biste lakše vizualirali u kojem smjeru želite ići. Nakon toga možete biti mirni jer mi preuzimamo na sebe kompletnu daljnju organizaciju sve do finalne realizacije.

Za još više savjeta i detalja pregledajte web stranicu Lela Design Cvjetni dizajn vjenčanja …..