RADIONICA CVJETNIH KRUNA – SAZNAJTE KAKO IH NAPRAVITI

ŠAROLIKO, SEZONSKO CVIJEĆE, ŠAMPANJAC I PUNO KREATIVNIH LJUDI…SVE NA JEDNOJ ČAROBNOJ RADIONICI

Pratite Pinterest i oduševljavaju vas cvjetne krune tzv. flower crown? Znam, i mene također, pa sam zato odlučila krenuti s nečim novim i organizirati odličan provod za sve one koji vole biti kreativni. Radionica cvjetnih kruna namijenjena je svima, koji vole kvalitetno provoditi slobodno vrijeme, a pri tome nešto i naučiti. Ideja je da se kroz radionicu koja traje ukupno tri sata, u našem veselom studiju, svi dobro zabavimo, nešto novo naučimo te da isprobamo svoje vještine u radu s cvijećem. Nakon što se upoznamo, krećemo s raditi s našim vrijednim rukama, no cijelo vrijeme se dobro zabavljamo.

Radionica cvjetnih kruna mjesto je gdje nastaju samo dobre emocije, uvijek radimo s cvijećem te je otvorena za sve koji se prijave, bez potrebnog predznanja, samo s voljom da naučite nešto novo i kreativno. Uskoro pripremamo još jednu takvu radionicu i to već krajem ovog mjeseca, jer puno vas je pitalo kada i kako se možete prijaviti.

Da je moguće odlutati u svijet raznolikih, šarenih i jedinstvenih cvjetnih kreacija, uvjerile su se polaznice, koje su stvarno bile jako uspješne te su izradile svoje vlastite cvjetne kreacije i pri tome se jako dobro zabavile, a sve pod budnim okom vrhunske wedding fotografkinje Maje Jokić.  Cvjetna kulisa, genijalne slastice iz Alegrie, šampanjac i puno smijeha bili su garancija za odličan provod.

Kreativne slike s Pinteresta nisu više samo predmet želja, sada se možete inspirirati i potaknuti kreativku u sebi da se izrazi, ovaj put s cvijećem. Ne brinite, ne možete pogriješiti, a i ja sam tu da vam u svaku trenu pomognem… Veselim se novim druženjima i osmijesima kojih sigurno na sljedećoj radionici neće nedostajati.

Stoga ako planirate djevojačku, malo drugačiji izlazak s prijateljicama ili pak orginalan party iznenađenja odvažite se biti kreativne i javite nam se na mail [email protected] kako bismo zajedno dogovorile idealan timing za vašu radionicu.

Veselim vam se ????