Poslovni event

Poslovni event – dekoriranje događaja za Lela Design tim je glavna ideja pružanja vrhunske usluge i kvalitete dekoracija. U izvedbi koristimo usluge i do 20 stručno osposobljenih suradnika, vlastita vozila te široki krug probranih partnera.

Osim što smo poznati po kvaliteti naših dekoracija, prati nas i reputacija pouzdanih i fokusiranih radnika. Poštivanje dogovora i rokova za nas znači da ćemo, ako je potrebno, raditi i cijelu noć, kako bismo osigurali da vaš event bude besprijekoran.

http://www.journal.hr/blogovi/neocekivano-dobra-crno-bijela-vjencanja/

Dizajn poslovnog eventa

poslovni event

poslovni event

Osim što smo poznati po najboljoj kvaliteti dekoracija, prati nas i reputacija pouzdanih i fokusiranih radnika. Poštivanje dogovora i rokova za nas znači da ćemo, ako je potrebno, raditi i cijelu noć, kako bismo osigurali da vaš event bude besprijekoran.

Poslovni event

Osim što smo poznati po kvaliteti naših dekoracija, prati nas i reputacija pouzdanih i fokusiranih radnika. Poštivanje dogovora i rokova za nas znači da ćemo, ako je potrebno, raditi i cijelu noć, kako bismo osigurali da vaš event bude besprijekoran

DIZAJN I SCENOGRAFIJA ZA POSLOVNI EVENT

IDEJNA RJEŠENJA, DEKORI I CVJETNE DEKORACIJE

Lela Design pruža uslugu dizajna i scenografije za sve vrste poslovnih proslava i svečanih događanja.

 

CVJETNE INSTALACIJE PRATE TEMU DOGAĐAJA

Već 20 godina uspješno savladavamo posebne zahtjeve za konferencije, gala večere, dodjele nagrada, otvorenja, primanja, koncerte i domjenke, pri čemu predlažemo i izrađujemo umjetničke cvjetne instalacije koje prate zadanu temu ili svrhu događaja (Snow Queen Trophy, dizajn svečane večere prilikom ulaska u EU...).

 

INVENTAR ZA KRETIVNO IZRAŽAVANJE

Naš dizajn simbolički stvara ili nadopunjuje asocijacije vezane uz vašu tvrtku, temu eventa ili događanje na pozornici. Raspolažemo velikim količinama vlastitog inventara koji nam omogućava kreativno izražavanje.

Lela Design tim potpuno je posvećen ideji pružanja vrhunske usluge i kvalitete dekoracija.

STYLING ZA SNIMANJE

PRIČAMO PRIČE REKVIZITIMA

Pričamo priče rekvizitima i cvijećem kao našim najjačim alatom u kreativnom izražavanju.

 

STILSKO OBLIKOVANJE

Stvaranje idealne scenografije za različite prilike i događaje koji su tematski uvjetovani od strane klijenata: velikih tvrtki, fotografa, časopisa ili privatnih osoba. Takva snimanja zahtijevaju znanje, iskustvo, stručnost i savršeno oko za sklad, boje, teksture i kompoziciju.

 

PROFESIONALNI TIM

Lela Design studio ima 20 godina iskustva u kreativnoj industriji i može ponuditi suradnju kompletnog tima profesionalaca potrebnih za ovakva snimanja – vrhunske fotografe, stručnjake za rasvjetu, dizajnere, modne stiliste, visažiste i frizere – ali i zanimljive lokacije.

 

KREATIVNO IZRAŽAVANJE

U radu na takvim snimanjima blisko surađujemo s art direktorima, PR–ovcima, ljudima iz marketinga, dizajnerima ili s privatnim osobama koji nas angažiraju kako bismo njihove proizvode ili prostore doveli do stilskog savršenstva.
Kreativnost u ovom poslu postiže svoj maksimum i daje nam krila.

Ideje se ponekad stvaraju spontano i brzo, a ponekad vrlo analitički i planirano, pa prolaze kroz sve potrebne procese. Sve ovisi o vrsti i potrebi samog klijenta, bio on velika korporacija ili pojedinac koji želi impresionirati svoje goste i napraviti scenografiju za npr. svečanu večeru.

GALERIJA SLIKA

UČINITE SVOJ EVENT NEZABORAVNIM

hotel_excelsior_event_cvjetni_dizajn_lela_design

Poslovni event

AdventuExcelsioru dizajn scenografija lela design

Poslovni event

cvijece_za_poslovne_evente

Poslovni event

lela design poslovni eventi scenografija i cvjetni dizajn

Poslovni event


Top